10/09/2020 · Ενημερώθηκε: 10/09/20
·
Από Νίκος Ζώης
Το Prince of Persia: The Sands of Time θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, αν και έχουν περάσει 17 χρόνια από την κυκλοφορία του.
Η Ubisoft αναμένεται να παρουσιάσει νέα παιχνίδια σήμερα, μέσω του event της Ubisoft Forward που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ. Όμως, ένα από τα κυριότερα παιχνίδια που περιμένουμε, βάση των μέχρι τώρα αναφορών, είναι η επιστροφή της σειράς Prince of Persia, μέσα από ένα remake κάποιου παλαιότερου τίτλου.
Τελικά η επιβεβαίωση των μέχρι τώρα φημών έγινε από την ίδια την εταιρεία, καθώς ανέβηκε κατά λάθος η σελίδα του Prince of Persia: The Sands of Time remake στη ρωσική ιστοσελίδα του uPlay Store. Το Prince of Persia: The Sands of Time θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. O τίτλος κυκλοφόρησε το 2003 για PlayStation 2, Xbox, Windows και GameCube, ενώ από τα screenshot που βλέπουμε θα δημιουργηθεί εκ νέου τα τωρινά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας.
Τα δύο screenshots που έχουμε αυτή τη στιγμή δημοσιεύτηκαν από τον χρήστη του Resetera, με το όνομα AndrewDTF. Η ιστοσελίδα έχει ήδη κατέβει από την εταιρεία. Αν και σίγουρα είναι καλύτερα από το 2003, τα γραφικά δε φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά, τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα. Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου για να έχουμε μία αντικειμενική άποψη.
Η Sony λέει ότι τα AI εργαλεία θα φέρουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια στην αγορά, μειώνοντας τα εμπόδια ανάπτυξης — αλλά η ανθρώπινη δημιουργικότητα παραμένει στο επίκεντρο.
Το GTA 6 αναμένεται να γίνει η ακριβότερη παραγωγή βιντεοπαιχνιδιού στην ιστορία με κόστος 1-1,5 δισ. δολάρια. Κυκλοφορεί 19 Νοεμβρίου 2026 για PS5 και Xbox.
Σχόλια