Διέρρευσαν εικόνες από το remake του Prince of Persia: The Sands of Time

, Διέρρευσαν εικόνες από το remake του Prince of Persia: The Sands of Time

Η Ubisoft αναμένεται να παρουσιάσει νέα παιχνίδια σήμερα, μέσω του event της Ubisoft Forward που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ. Όμως, ένα από τα κυριότερα παιχνίδια που περιμένουμε, βάση των μέχρι τώρα αναφορών, είναι η επιστροφή της σειράς Prince of Persia, μέσα από ένα remake κάποιου παλαιότερου τίτλου.

Τελικά η επιβεβαίωση των μέχρι τώρα φημών έγινε από την ίδια την εταιρεία, καθώς ανέβηκε κατά λάθος η σελίδα του Prince of Persia: The Sands of Time remake στη ρωσική ιστοσελίδα του uPlay Store. Το Prince of Persia: The Sands of Time θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. O τίτλος κυκλοφόρησε το 2003 για PlayStation 2, Xbox, Windows και GameCube, ενώ από τα screenshot που βλέπουμε θα δημιουργηθεί εκ νέου τα τωρινά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας.

Τα δύο screenshots που έχουμε αυτή τη στιγμή δημοσιεύτηκαν από τον χρήστη του Resetera, με το όνομα AndrewDTF. Η ιστοσελίδα έχει ήδη κατέβει από την εταιρεία. Αν και σίγουρα είναι καλύτερα από το 2003, τα γραφικά δε φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά, τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα. Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου για να έχουμε μία αντικειμενική άποψη.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.

Games Ubisoft

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα για να μη χάσετε τα παιχνίδια σας.

Games PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox

“Diablo IV”: Η ανοιχτή beta ξεκινά στις 24 Μαρτίου

Η Blizzard θα δώσει σύντομα στους θαυμαστές του Diablo IV την ευκαιρία να παίξουν το επερχόμενο RPG δράσης πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 6 Ιουνίου.