Disney+ και Xbox Game Pass Ultimate ενώνουν τις δυνάμεις τους


Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με τη συνεργασία του Xbox Game Pass Ultimate και τις υπηρεσίας streaming ταινιών Disney+ να είναι επίσημη. Μέσα από ένα νέο βίντεο η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία των δύο υπηρεσιών, όχι όμως όπως θα περιμέναμε, τουλάχιστον όπως θα θέλαμε.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate μπορούν να απολαύσουν δωρεάν 30 ημέρες στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ εντελώς δωρεάν. Όμως, στη συνέχεια θα χρεωθούν κανονικά τη μηνιαία συνδρομή του Disney+ αν θέλουν να συνεχίσουν, δηλαδή 6,99 δολάρια ανά μήνα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχει κάποια επιπλέον έκπτωση για τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας του Xbox.

Xbox, Disney+ και Xbox Game Pass Ultimate ενώνουν τις δυνάμεις τους

Να σημειωθεί πως ήδη οι συνδρομητές του Game Pass Ultimate έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε αρκετές χώρες, όπως 2 μήνες δωρεάν Premium Plus συνδρομής στην υπηρεσία Funimation, Xbox Live Gold, xCloud και φυσικά τα παιχνίδια της υπηρεσίας EA Access. Με το Disney+ να ενισχύει την προσπάθεια της Microsoft, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αύξηση στη τιμή, η εταιρεία φαίνεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει πολλά περισσότερα στους συνδρομητές της. Δυστυχώς, προς το παρόν η υπηρεσία Disney+ δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Και πότε θα είναι διαθέσιμη ???

Ξέρουμε κάτι (εκτός από το γνωστό “μέσα στο 2021”) ??

Θεμος

Αν εχεις μικρα παιδια αν θελεις να ξαναδεις τα star wars και τους εκδικητες…τοτε καλα κανεις και περιμενεις.περα και απο μερικά μετρημένα ντοκιμαντέρ…δεν εχει τιποτα αλλο.δεν πιανει ουτε το 1/3 απο το Netflix.το ειχα βαλει με αλλαγμενη ip και λογαριασμο απο αγγλια για να το δοκιμασω…αλλα μαπα το καρπούζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.