Το Doom πλέον μπορεί να τρέξει ακόμα και στο έξυπνο ψυγείο της Samsung, χάρη στη streaming υπηρεσία xCloud της Microsoft.
Το Doom πλέον μπορεί να τρέξει ακόμα και στο έξυπνο ψυγείο της Samsung, χάρη στη streaming υπηρεσία xCloud της Microsoft. Ήδη έχουμε δει το Doom να τρέχει ακόμα και σε τεστ εγκυμοσύνης, όμως στη νέα εποχή φαίνεται πως το Doom έρχεται αναβαθμισμένο και έτοιμο για περισσότερη δράση.
Ο Richard Mallard κατάφερε να κάνει sideload την Android έκδοση του Xbox Game Pass στο έξυπνο ψυγείο της Samsung. Η εφαρμογή τρέχει κανονικά σε οριζόντια διάταξη, ενώ μέρος του Game Pass είναι και το xCloud. Αυτό που έκανε ο Mallard λοιπόν είναι να τρέξει το Doom από το xCloud και μάλιστα με χειριστήριο του Xbox. Με λίγα λόγια, κατάφερε να μετατρέψει το ψυγείο του σε gaming σύστημα, κάτι που δε νομίζουμε πως θα είναι τρομερά πρακτικό.
Όμως, παραμένει εντυπωσιακό το πως το xCloud μπορεί αν τρέξει ακόμα και σε ένα ψυγείο, αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση ίντερνετ. Μη ξεχνάμε ότι το Doom παραμένει ακόμα το πρώτο παιχνίδι που μας έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να τρέξει παντού, ακόμα και σε αυτοκίνητα. Φαίνεται όμως ότι πλέον θα πάμε στα πιο καινούργια παιχνίδια της σειράς για να δούμε μέχρι που φτάνουν τα όρια του streaming.
Η Samsung ξεκίνησε εσωτερικές δοκιμές του One UI 9 που βασίζεται στο Android 17 για το Galaxy S26 Ultra. Πότε αναμένεται η beta και τι αλλάζει στο νέο Android.
Η Samsung κυκλοφόρησε το One UI 8.5 Beta 7 για τα Galaxy S25, S25+ και S25 Ultra με διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις σταθερότητας και security patch Φεβρουαρίου 2026.
Η Samsung παραμένει το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως για 20 συνεχόμενα χρόνια, με μερίδιο αγοράς 29,1% το 2025 και επενδύσεις σε QLED, OLED και Micro LED τεχνολογίες.
Μη μπερδεύουμε το “τρέχω” με το streamάρω. Αξιοθαύμαστο είναι γενικά όταν έχουν καταφέρει να τρέξουν το κλασικό Doom σε συσκευές (όπως αριθμομηχανές).