Doom: Πλέον τρέχει και στο ψυγείο της Samsung, χάρη στο xCloud

Doom, Doom: Πλέον τρέχει και στο ψυγείο της Samsung, χάρη στο xCloud

Το Doom πλέον μπορεί να τρέξει ακόμα και στο έξυπνο ψυγείο της Samsung, χάρη στη streaming υπηρεσία xCloud της Microsoft. Ήδη έχουμε δει το Doom να τρέχει ακόμα και σε τεστ εγκυμοσύνης, όμως στη νέα εποχή φαίνεται πως το Doom έρχεται αναβαθμισμένο και έτοιμο για περισσότερη δράση.

Ο Richard Mallard κατάφερε να κάνει sideload την Android έκδοση του Xbox Game Pass στο έξυπνο ψυγείο της Samsung. Η εφαρμογή τρέχει κανονικά σε οριζόντια διάταξη, ενώ μέρος του Game Pass είναι και το xCloud. Αυτό που έκανε ο Mallard λοιπόν είναι να τρέξει το Doom από το xCloud και μάλιστα με χειριστήριο του Xbox. Με λίγα λόγια, κατάφερε να μετατρέψει το ψυγείο του σε gaming σύστημα, κάτι που δε νομίζουμε πως θα είναι τρομερά πρακτικό.

https://www.instagram.com/p/CGQoq2HpHKS/?utm_source=ig_web_copy_link

Όμως, παραμένει εντυπωσιακό το πως το xCloud μπορεί αν τρέξει ακόμα και σε ένα ψυγείο, αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση ίντερνετ. Μη ξεχνάμε ότι το Doom παραμένει ακόμα το πρώτο παιχνίδι που μας έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να τρέξει παντού, ακόμα και σε αυτοκίνητα. Φαίνεται όμως ότι πλέον θα πάμε στα πιο καινούργια παιχνίδια της σειράς για να δούμε μέχρι που φτάνουν τα όρια του streaming.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeoFR

Μη μπερδεύουμε το “τρέχω” με το streamάρω. Αξιοθαύμαστο είναι γενικά όταν έχουν καταφέρει να τρέξουν το κλασικό Doom σε συσκευές (όπως αριθμομηχανές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.