Doom: Πλέον τρέχει και στο ψυγείο της Samsung, χάρη στο xCloud

Doom, Doom: Πλέον τρέχει και στο ψυγείο της Samsung, χάρη στο xCloud

Το Doom πλέον μπορεί να τρέξει ακόμα και στο έξυπνο ψυγείο της Samsung, χάρη στη streaming υπηρεσία xCloud της Microsoft. Ήδη έχουμε δει το Doom να τρέχει ακόμα και σε τεστ εγκυμοσύνης, όμως στη νέα εποχή φαίνεται πως το Doom έρχεται αναβαθμισμένο και έτοιμο για περισσότερη δράση.

Ο Richard Mallard κατάφερε να κάνει sideload την Android έκδοση του Xbox Game Pass στο έξυπνο ψυγείο της Samsung. Η εφαρμογή τρέχει κανονικά σε οριζόντια διάταξη, ενώ μέρος του Game Pass είναι και το xCloud. Αυτό που έκανε ο Mallard λοιπόν είναι να τρέξει το Doom από το xCloud και μάλιστα με χειριστήριο του Xbox. Με λίγα λόγια, κατάφερε να μετατρέψει το ψυγείο του σε gaming σύστημα, κάτι που δε νομίζουμε πως θα είναι τρομερά πρακτικό.

https://www.instagram.com/p/CGQoq2HpHKS/?utm_source=ig_web_copy_link

Όμως, παραμένει εντυπωσιακό το πως το xCloud μπορεί αν τρέξει ακόμα και σε ένα ψυγείο, αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση ίντερνετ. Μη ξεχνάμε ότι το Doom παραμένει ακόμα το πρώτο παιχνίδι που μας έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να τρέξει παντού, ακόμα και σε αυτοκίνητα. Φαίνεται όμως ότι πλέον θα πάμε στα πιο καινούργια παιχνίδια της σειράς για να δούμε μέχρι που φτάνουν τα όρια του streaming.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeoFR

Μη μπερδεύουμε το “τρέχω” με το streamάρω. Αξιοθαύμαστο είναι γενικά όταν έχουν καταφέρει να τρέξουν το κλασικό Doom σε συσκευές (όπως αριθμομηχανές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.