Epic Games: Δίνει δωρεάν τα Darksiders και το STEEP

Epic Games, Epic Games: Δίνει δωρεάν τα Darksiders και το STEEP

Η Epic Games προσφέρει εδώ και αρκετούς μήνες δωρεάν παιχνίδια. Συνήθως, η εταιρεία δίνει δωρεάν στο Epic Games Store ένα παιχνίδι για διάστημα μιας εβδομάδας. Κάποιες φορές επιλέγει να προσφέρει πάνω από έναν τίτλους, και πρόσφατα είχε μία δωδεκαήμερη εορταστική προσφορά, που έδινε δωρεάν ένα παιχνίδι κάθε μέρα.

Τα δωρεάν παιχνίδια και πώς να τα αποκτήσετε

Αυτή τη φορά, η Epic Games επέλεξε να γιορτάσει το νέο έτος προσφέροντας δωρεάν τρεις τίτλους, σε όλους τους χρήστες του καταστήματος παιχνιδιών της. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου του 2020.

Όποιος θέλει να αποκτήσει τους τρεις τίτλους πρέπει να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο Epic Games Store, εκτός και αν έχει ήδη. Έπειτα, κάνει σύνδεση στην ιστοσελίδα και προσθέτει στον λογαριασμό του τα δωρεάν παιχνίδια.

Οι δύο πρώτοι τίτλοι είναι το Darksiders Warmastered Edition και το Darksiders II Deathinitive Edition, των οποίων οι τιμές είναι 19,99€ και 29,99€ αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο από τα καλύτερα action RPG που κυκλοφόρησαν ποτέ, και χρωστάμε την ύπαρξη τους στην THQ Nordic.

Ο τρίτος τίτλος είναι το STEEP της Ubisoft το οποίο τιμολογείται στα 29,99€. Είναι ένα action open world παιχνίδι που αφορά extreme sports. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν τον βασικό τίτλο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.