EA Play: Δοκιμάστε τη συνδρομητική υπηρεσία με μόλις 1€

EA Play, EA Play: Δοκιμάστε τη συνδρομητική υπηρεσία με μόλις 1€

Η EA ανακοίνωσε μία νέα τιμή γνωριμίας για την υπηρεσία EA Play, με τους νέους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν ένα μήνα με μόλις 0,99 ευρώ. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά θα πρέπει να βιαστείτε και να μπείτε στην επίσημη σελίδα της υπηρεσίας μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Το EA Play πρόκειται για μία συνδρομητική υπηρεσία της EA, γνωστή μέχρι τώρα ως EA Access, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 60 παιχνίδια δωρεάν από τη βιβλιοθήκη του publisher. Στη λίστα των διαθέσιμων παιχνιδιών περιλαμβάνονται τα Rocket Arena, Star Wars Jedi Fallen Order, Need for Speed Heat, Battlefield V και A Way Out. Μαζί, μπορείτε να δοκιμάσετε τα νεότερα παιχνίδια της EA για 10 ώρες.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για Xbox One, Xbox Series X/ Series S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC και η προσφορά ισχύει για όλες τις πλατφόρμες, αρκεί να είναι η πρώτη σας φορά στην υπηρεσία. Θα πρέπει να διακόψετε χειροκίνητα τη συνδρομή σας, αλλιώς θα χρεωθείτε αυτόματα 4,99 ευρώ τον επόμενο μήνα. Πείτε μας στα σχόλια αν θα εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ποιο παιχνίδι θα λιώσετε πρώτο!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.