EA Play: Θα περιλαμβάνεται δωρεάν στο Xbox Game Pass

Μετά την ανακοίνωση της τιμής του Xbox Series S εχθές, ακολούθησε η ανακοίνωση της τιμής του Xbox Series X πριν λίγα λεπτά. Όμως, η Microsoft δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς στη συνεχή προσπάθεια της για να δώσει ακόμα περισσότερα στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Games Pass, ανακοίνωσε μία μεγάλη συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το EA Play, η συνδρομητική υπηρεσία της Electronic Arts, θα περιλαμβάνεται εντελώς δωρεάν στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην ήδη υπάρχουσα βιβλιοθήκη των πάνω από 60 παιχνιδιών του EA Play μέσω του Xbox Game Pass, ενώ η υπηρεσία υποστηρίζει και το xCloud, δηλαδή όλα τα παιχνίδια της θα τρέχουν και σε συσκευές Android, μέσω του Xbox Game Pass Ultimate.

, EA Play: Θα περιλαμβάνεται δωρεάν στο Xbox Game Pass

Η Sarah Bond, CVP της Microsoft στο τμήμα Gaming Partnerships & Ecosystem, δήλωσε:

Όταν δημιουργήσαμε το Xbox Game Pass, το δημιουργήσαμε με το όραμα του να φέρουμε σε εσάς περισσότερα καταπληκτικά παιχνίδια για να ανακαλύψετε και να παίξετε με τους φίλους σας. Τα τελευταία τρία χρόνια, συνεχίσαμε με αυτό το όραμα φέρνοντας περισσότερο περιεχόμενο για τα 10 εκατομμύρια μέλη και επεκτείναμε την υπηρεσία για να φτάσει σε όλους, όπου και αν παίζουν, σε όποια συσκευή.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.