Έρχεται το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster;

, Έρχεται το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster;

Λίγες εβδομάδες μετά το νέο και επιτυχημένο battle royale τίτλο της Activition, Call of Duty: Warzone, φαίνεται να έρχεται μία ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν.

Σύμφωνα με πολλές πηγές η Activition θα κυκλοφορήσει το Campaing του τίτλου Call of Duty: Modern Warfare 2 σε Remaster έκδοση, με αναβαθμισμένα γραφικά δηλαδή. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το πρώτο Call of Duty: Modern Warfare Remaster, το οποίο είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Call of Duty: Infinite Warfare το 2016.

Όπως προαναφέρθηκε, η νέα έκδοση θα περιέχει μόνο το Campaing του παιχνιδιού και καθόλου multiplayer στοιχεία. Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο τίτλος έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τις 31/03/2020 δηλαδή σήμερα!

Όλες οι φήμες επαληθεύτηκαν από τη Γερμανική σελίδα του PlayStation Store, το οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την τιμή του τίτλου, η οποία ανέρχεται στα 24.99 Ευρώ. Η ανάρτηση βέβαια κατέβηκε άμεσα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Φέτος, το GAMEATHLON SUMMER 2024 υπόσχεται όπως πάντα μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη gaming, διασκέδαση και καινοτομία, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, ηγέτη στην τεχνολογία, ως μέγα Χορηγό.

Games

Gamers Lounge Hype Festival: Το παιχνίδι γίνεται ξανά συναρπαστικό [29 & 30 Ιουνίου 2024]

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου, τα esports, τα video games και τα επιτραπέζια θα συναντήσουν το street culture, τη μουσική και το cosplay σε ένα event που θα γράψει… ιστορία!

Games

Game Jam Barcelona 2024: Developers στη μάχη ενάντια στα fake news

Το «Truth, Lies & Democracy» είναι ένα game jam που στοχεύει να κινητοποιήσει την ευρωπαϊκή κοινότητα των gamers για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.