Games

Facebook Gaming: Οι παίκτες μπορούν πλέον να δημιουργούν ψηφιακά τουρνουά

Η Facebook ενεργοποίησε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε ψηφιακά τουρνουά. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται Tournaments και διατίθενται στο Facebook Gaming.

Μέσω του Tournaments οι χρήστες του Facebook Gaming μπορούν να δημιουργούν τουρνουά, να γράφονται σε πρωταθλήματα, να διαχειρίζονται τα bracket, και να παρακολουθούν τα σκορ. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν single και double elimination, και πολλά άλλα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα Tournaments του Facebook Gaming είναι η καλύτερη επιλογή που έχουν οι διοργανωτές τουρνουά, καθώς και όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτά.

Ένα εντελώς νέο gaming χαρακτηριστικό

Οι διοργανωτές μπορούν να φιλοξενούν τουρνουά καθώς κάνουν streaming, ενώ η πλατφόρμα προσφέρει νέα εργαλεία για φιλανθρωπίες, τα οποία επιτρέπουν στους δημιουργούς να συγκεντρώνουν χρήματα για καλό σκοπό.

Αν και η ανάπτυξη των Tournaments δεν έχει ολοκληρωθεί, η Facebook αποφάσισε να τα διαθέσει νωρίτερα, με σκοπό να απασχολήσει περισσότερο τους χρήστες, οι οποίοι μένουν κλεισμένοι σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τα Tournaments, μπορεί να επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο χαρακτηριστικό θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Απριλίου 2020 19:18

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.