Final Fantasy VI, Έρχεται σε iOS και Android

Μία από τις καλύτερες συνέχειες, σύμφωνα με τους φανατικούς της σειράς Final Fantasy είναι το Final Fantasy VI. Αρχικά ανακοινώθηκε για το Super Nintendo και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy με 2D γραφικά, αφού με το Final Fantasy VI, η σειρά εισήλθε στο σύμπαν των τριών διαστάσεων. Τώρα, το κλασσικό αυτό παιχνίδια προγραμματίστηκε για να έρθει τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε Android.

Η Square Enix, φαίνεται πως εξετάζει μία λίστα από παιχνίδια που έχει τα δικαιώματα για να τα μεταφέρει στις φορητές πλατφόρμες. Ο Διευθυντής και Παραγωγός Takashi Tokita, είπε ότι το παιχνίδι θα αποτελεί remake του αυθεντικού Final Fantasy VI σε σχετικές δηλώσεις του στο Kotaku. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεταφοράς του τρισδιάστατου τίτλου Final Fantasy VII, το οποίο είναι από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της σειράς και αυτό που ζητούν περισσότερο οι φανατικοί για να μεταφερθεί στις φορητές πλατφόρμες.

Όσο αφορά στο Final Fantasy VI, θα διαθέτει 2D γραφικά όμως έχει αναβαθμιστεί και βελτιστοποιηθεί για τις φορητές πλατφόρμες. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου ή για το αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώσουν οι φίλοι της σειράς για να το παίξουν στην φορητή συσκευή τους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2013 20:24

Σχόλια

  • καλα τι να λεμε τωρα για το θεικο final fantasy...............

    εγω ειδα το τρειλερακι απο τη παρουσιαση του ps4 και μη πω καλυτερα τι εκανα μετα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.