Games

Final Fantasy VII Remake: Η νέα ιστορία μόλις ξεκίνησε, σύμφωνα με τον Yoshinori Kitase

Με το Final Fantasy VII Remake να κυκλοφορεί επιτέλους και επίσημα εδώ και κάτι μήνες για το PlayStation 4, οι λάτρεις της σειράς ανυπομονούν για το επόμενο μέρος, με το αινιγματικό τέλος του πρώτου μέρους να δημιουργεί αρκετά ερωτήματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό Famitsu, ο σκηνοθέτης του τίτλου Tetsuya Nomura και ο παραγωγός Yoshinori Kitase μίλησαν για το Part 2, χωρίς όμως να αποκαλύψουν κάτι για το επόμενο μέρος. Όμως, το πιο σημαντικό στοιχείο που μας έδωσε ο Kitase είναι πως η νέα ιστορία του Final Fantasy VII μόλις ξεκίνησε, κάτι που εν μέρη γνωρίζαμε από το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά δε γνωρίζαμε αν θα αλλάξει ή όχι τα γεγονότα.

Οι δηλώσεις του Tetsuya Nomura σχετικά με τον επόμενο τίτλο:

Γνωρίζουμε ότι όλοι θέλουν το επόμενο μέρος γρήγορα. Όπως και εμείς θα θέλαμε να κυκλοφορήσει το συντομότερο. Δεδομένου ότι καταφέραμε να θέσουμε τα όρια της ποιότητας με το πρώτο παιχνίδι, ελπίζουμε να κάνουμε το επόμενο ακόμα καλύτερο σε ποιότητα, ώστε να παρουσιάσουμε μία ακόμα καλύτερη εμπειρία. Θα θέλαμε να το βγάλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, οπότε παρακαλώ να κάνετε υπομονή. Νομίζω ότι μπορούμε να μεταφέρουμε με σαφήνεια την κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε όταν ανακοινώσουμε επίσημα το επόμενο μέρος.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιουλίου 2020 14:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.