Games

Final Fantaysy VII Remake: Οι πωλήσεις του ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια τεμάχια

Ένα από τα JRPG παιχνίδια που άφησε εποχή και αγαπήθηκε όσο λίγα ήταν το Final Fantasy VII, με την κυκλοφορία του στο αρχικό PlayStation να συνδυάζεται με πολλές κυκλοφορίες της ίδια έκδοσης σε όλες τις πλατφόρμες. Όμως, το πραγματικό Remake του παιχνιδιού είναι εδώ και η αναμονή των παικτών φάνηκε από το πόσο τίμησαν τον τίτλο.

Η Square Enix ανακοίνωσε και επίσημα πως το Final Fantasy VII Remake ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια αποστολές σε retailers και ψηφιακές πωλήσεις σε μόλις 4 μήνες που βρίσκεται στην αγορά, αποκλειστικά για το PlayStation 4. Επίσης, η εταιρεία γνωστοποίησε πως η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις από οποιαδήποτε άλλη digital έκδοση παιχνιδιού της σε όλα τα PlayStation. Βέβαια, τα παραπάνω νούμερα δε μας προκαλούν εντύπωση, καθώς στις πρώτες τρεις ημέρες της κυκλοφορίας του το Final Fantasy VII Remake είχε ξεπεράσει τις 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τα παραπάνω νούμερα αναμένεται να αυξηθούν το 2021, όπου ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε περισσότερες πλατφόρμες, αν και δε γνωρίζουμε ακόμα ποιες θα είναι αυτές. Η εταιρεία δε σχολίασε κάτι σχετικά με την ανάπτυξη του δεύτερου μέρους του Remake, μόνο ότι έχει ξεκινήσει. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας για την ιστοσελίδα Game2.0 εδώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.