Football Manager 2022: Έτσι μπορείτε να το παίξετε χωρίς να το αγοράσετε

, Football Manager 2022: Έτσι μπορείτε να το παίξετε χωρίς να το αγοράσετε

Στις 9 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα τo Football Manager 2022, υποσχόμενο πολλές βελτιώσεις και ανανεώσεις συγκριτικά με τα προηγούμενα της σειράς.

Αυτή τη χρονιά, μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν, να παίξουν για αρκετά μεγάλο διάστημα το παιχνίδι, χωρίς να το αγοράσουν.

Καθώς η Microsoft και η SEGA ήρθαν σε μια συμφωνία, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass for PC. Εκεί, πληρώνοντας μια απλή συνδρομή, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια για υπολογιστή κάθε μήνα και μπορούν να δοκιμάσουν τίτλους της Microsoft από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Αυτή την περίοδο οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τα Football Manager 2022, το Age of Empires IV, αλλά και το Forza Horizon 5, τα Destiny 2, Outriders, Back 4 Blood, It Takes Two, αλλά και πολλούς τίτλους από τις σειρές Yakuza, Wolfenstein, Elder Scrolls, Star Wars και άλλα.

Στο Xbox Game Pass for PC τρέχει μια προσφορά γνωριμίας και με μόλις €1 μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για 3 μήνες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Football Manager Netflix

Football Manager 2024 Mobile: Πώς να παίξετε μέσω του Netflix

To Football Manager 2024 Mobile θα είναι φέτος αποκλειστικό του Netflix Games επομένως, για να παίξει κάποιος, θα πρέπει να είναι συνδρομητής.

Games Football Manager

FM24: Θα μπορείς να μεταφέρεις τα saves σου από το FM23

Η Sports Interactive είχε δηλώσει το 2021 ότι θα φέρει το γυναικείο ποδόσφαιρο στο Football Manager και τώρα λέει ότι έρχονται στο FM25.

Games featured Football Manager

Football Manager 2023 Mobile: Στα Android με άδεια UEFA

Το Football Manager 2023 κυκλοφορεί τώρα για κινητά και, όπως και πέρυσι, δεν υπάρχει ξεχωριστή έκδοση Touch για Android, αν και έχει επιστρέψει σε iOS και Nintendo Switch.

Games Android Football Manager iOS

Football Manager Mobile 2017: Ήρθε σε Android και iOS

Πριν από λίγες μέρες η SEGA κυκλοφόρησε το Football Manager Touch 2017 για Android και iOS. Όμως η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού ήταν μόνο για tablets. Η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει ότι σύντομα θα έρθει και η έκδοση για smartphones.