Football Manager 2024 Mobile: Πώς να παίξετε μέσω του Netflix

FM 24 Netflix, Football Manager 2024 Mobile: Πώς να παίξετε μέσω του Netflix

To Football Manager 2024 Mobile θα είναι φέτος αποκλειστικό του Netflix Games επομένως, για να μπορέσει κάποιος να παίξει στην iOS ή Android συσκευή του, θα πρέπει να είναι συνδρομητής του Netflix.

Σύμφωνα με τη Sports Interactive, “Είτε βρίσκεστε στο σπίτι στον καναπέ, στο δρόμο για τη δουλειά ή ταξιδεύετε για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, το FM24 Mobile προσφέρει μια γρήγορη αδρεναλίνη σε κάθε καριέρα.”

Οι νέες δυνατότητες του Football Manager 2024 Mobile έχουν επίσης αποκαλυφθεί. Περιλαμβάνονται προσθήκες στο παιχνίδι και βελτιωμένη λειτουργικότητα για χρήστες iOS και Android.

Η Sega φέρνει μερικές ισχυρές νέες βελτιώσεις στο παιχνίδι αυτή τη σεζόν, όπως το pre-match hub. Σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μπορείτε να αποκτήσετε βασικές πληροφορίες για τους επερχόμενους αντιπάλους σας, όπως είναι οι τακτικές, οι αναφορές scouting, οι αναλύσεις και βασικά στατιστικά.

Αυτό θα σας παρέχει επίσης τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τη φόρμα που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε με ακρίβεια τυχόν τομείς που θέλετε να στοχεύσετε.

Aκόμα, ενημερώνεστε για τις προσδοκίες των μέσων ενημέρωσης, των φιλάθλων και των παικτών σας πριν από το παιχνίδι.

Παράλληλα, το στήσιμο της ομάδας, η οργάνωσή της και η ανεύρεση των wonderkids θα γίνει πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Ο νέος τρόπος διαχείρισης περιλαμβάνει ένα επανασχεδιασμένο σχέδιο για την τακτική και τη ρύθμιση της ομάδας. Ο έξυπνος νέος σχεδιασμός σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε τις τακτικές σας πιο εύκολα και να καταφέρετε περισσότερα.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή στο Netflix, θα μπορείτε να βρείτε και να εγκαταστήσετε το Football Manager 2024 Mobile μέσω της εφαρμογής Netflix για κινητά. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στο App Store και στο Google Play, αλλά θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Netflix για να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε να παίζετε. Θα χρειαστεί είτε να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Netflix είτε να εγγραφείτε για μια νέα συνδρομή.

Το FM 24 θα εξακολουθήσει να διατίθεται δωρεάν και από το Xbox Game Pass και αυτή τη σεζόν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.