Fortnite: Νέο crossover event, αυτή τη φορά με την ταινία Avengers Endgame

Fortnite, Fortnite: Νέο crossover event, αυτή τη φορά με την ταινία Avengers Endgame

Το Fortnite φαίνεται να ετοιμάζει ένα ακόμη crossover με το Marvel Cinematic Universe. Ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter δημοσίευσε το κείμενο “Whatever it takes”, το hashtag #FortniteXAvengers και την ημερομηνία της 25ης Απριλίου η οποία είναι η ημέρα της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας “Avengers: Endgame”.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο ενδιαφέρον το κείμενο, όσο η εικόνα που το συνοδεύει. Στην εικόνα βλέπουμε έναν από τους χαρακτήρες του Fortnite να κρατάει την επική ασπίδα του Captain America. Αυτό σίγουρα υποδηλώνει ότι το νέο event θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να συλλέξουν κάποια θεματικά αντικείμενα από τον κόσμο της Marvel.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1120326459220987904

Το τελευταίο crossover event του Fortnite αφορούσε την ταινία “Avengers: Infinity War” και επέτρεπε στους παίκτες να εξοπλιστούν με Infinity Gauntlet, το οποίο ήταν τόσο ισχυρό που έγινε σχεδόν αμέσως nerf. Ωστόσο, το συγκεκριμένο event άρεσε στην κοινότητα, η οποία πρότεινε στην εταιρεία να το επαναφέρει όταν κυκλοφορήσει η ταινία “Avengers: Endgame“. Αν και το teaser δεν επιβεβαιώνει την επιστροφή αυτού του LTM, τουλάχιστον δείχνει ότι το Fortnite δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητο το τέλος του Infinity Saga.

Η ταινία “Avengers: Endgame” θα προβληθεί στις 26 Απριλίου, με μερικές προβολές να είναι προγραμματισμένες για το βράδυ της 25ης Απριλίου. Όπως είναι λογικό, τα spoilers πέφτουν βροχή, και το διαδίκτυο αποτελεί ναρκοπέδιο για τους απανταχού fan των ταινιών της Marvel. Οι δημιουργοί της ταινίας έχουν ζητήσει ευγενικά από όλους να μην χαλάσουν τη διασκέδαση των υπολοίπων δημοσιεύοντας spoilers, αλλά για το καλό σας μείνετε μακριά από τα social media.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple featured

To Fortnite επιστρέφει στις συσκευές iOS στην Ευρώπη – H Apple απέσυρε την απαγόρευση

Η Apple πήρε πίσω την απόφασή της να απαγορεύσει τον λογαριασμό προγραμματιστών της Epic Games δύο μέρες αργότερα.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.

Games Apple Fortnite iOS

To Fortnite επιστρέφει στο iPhone (στην Ευρώπη)

Μετά την ανακοίνωση της Apple ότι επιτρέπει εναλλακτικά app store για χρήστες iOS στην ΕE, η Epic Games θα επαναφέρει το Fortnite.