Fortnite: Η συνεργασία με το Naruto περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από skin

, Fortnite: Η συνεργασία με το Naruto περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από skin

Μετά το tease της περασμένης εβδομάδας, η συνεργασία του Fortnite με το Naruto είναι πλέον πραγματικότητα. Από σήμερα, Τρίτη, όσοι παίζουν Fortnite θα μπορούν να επιλέξουν χαρακτήρες από την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά anime Naruto: Shippuden για το Battle Royale της Epic Games.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τέσσερις χαρακτήρες Naruto διαθέσιμοι στο κατάστημα αντικειμένων του παιχνιδιού — Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno και Kakashi Hatake — καθώς και ένα ανεμόπτερο Naruto, δύο emotes και δύο οθόνες φόρτωσης.

Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν μόνο skins Naruto, καθώς στο παιχνίδι προστίθεται μια χάρτινη βόμβα kunai ως όπλο, αλλά και ένας ολόκληρος χάρτης Naruto, που μπορεί να εξερευνηθεί και βασίζεται στο Χωριό των Κρυφών Φύλλων από το anime.

Η συνεργασία με το Naruto δεν ήταν η πρώτη μεγάλη για το Fortnite, αφού προηγουμένως είχαν προσθέσει τα φωτόσπαθα του Star Wars ως όπλο, ενώ μια ολόκληρη σεζόν ήταν αφιερωμένη στους ήρωες και τις τοποθεσίες της Marvel.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple featured

To Fortnite επιστρέφει στις συσκευές iOS στην Ευρώπη – H Apple απέσυρε την απαγόρευση

Η Apple πήρε πίσω την απόφασή της να απαγορεύσει τον λογαριασμό προγραμματιστών της Epic Games δύο μέρες αργότερα.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.

Games Apple Fortnite iOS

To Fortnite επιστρέφει στο iPhone (στην Ευρώπη)

Μετά την ανακοίνωση της Apple ότι επιτρέπει εναλλακτικά app store για χρήστες iOS στην ΕE, η Epic Games θα επαναφέρει το Fortnite.