Forza Horizon 5: Είναι επίσημα γεγονός, κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου [Ε3 2021]

, Forza Horizon 5: Είναι επίσημα γεγονός, κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου [Ε3 2021]

Το φημολογούμενο Horizon 5 είναι επίσημα γεγονός. Η Microsoft ανακοίνωσε το Forza Horizon 5, το οποίο εξελίσσει τη φόρμουλα των υπερεπιτυχημένων προκατόχων του. Το Forza Horizon 5 διαδραματίζεται στο Μεξικό, το οποίο περιλαμβάνει ερήμους, ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, αρχαία ερείπια, παραλίες, φαράγγια, ακόμα και ηφαίστειο.

Νέα προσθήκη στο παιχνίδι είναι το campaign, με προκλήσεις/ δραστηριότητες, νέους χαρακτήρες και story αποστολές. Υπάρχουν επικά καιρικά φαινόμενα όπως αμμοθύελλες και τροπικές καταιγίδες, στο πλαίσιο δυναμικών σεζόν που αλλάζουν τον κόσμο κάθε εβδομάδα. Η δημιουργός Playground υπόσχεται φωτορεαλιστικά περιβάλλοντα και αυτοκίνητα όπως η νέα Mercedes-AMG Project One. Το Forza Horizon 5 βγαίνει 9 Νοεμβρίου .

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Το μονο παιχνιδι που πραγματικα αξιζει για xbox!!!!Το παιζω στο πισι και τα υπολοιπα παιχνιδια ps5 και switch pro οταν θα βγει και αντε γεια!!Α και ολα αυτα σε PANASONIC OLED για να μην ξεχνιομαστε ετσι…Μονο oled μεχρι τελος του κοσμου ρεεεεε!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.