Forza Horizon 5: Είναι επίσημα γεγονός, κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου [Ε3 2021]

, Forza Horizon 5: Είναι επίσημα γεγονός, κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου [Ε3 2021]

Το φημολογούμενο Horizon 5 είναι επίσημα γεγονός. Η Microsoft ανακοίνωσε το Forza Horizon 5, το οποίο εξελίσσει τη φόρμουλα των υπερεπιτυχημένων προκατόχων του. Το Forza Horizon 5 διαδραματίζεται στο Μεξικό, το οποίο περιλαμβάνει ερήμους, ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, αρχαία ερείπια, παραλίες, φαράγγια, ακόμα και ηφαίστειο.

Νέα προσθήκη στο παιχνίδι είναι το campaign, με προκλήσεις/ δραστηριότητες, νέους χαρακτήρες και story αποστολές. Υπάρχουν επικά καιρικά φαινόμενα όπως αμμοθύελλες και τροπικές καταιγίδες, στο πλαίσιο δυναμικών σεζόν που αλλάζουν τον κόσμο κάθε εβδομάδα. Η δημιουργός Playground υπόσχεται φωτορεαλιστικά περιβάλλοντα και αυτοκίνητα όπως η νέα Mercedes-AMG Project One. Το Forza Horizon 5 βγαίνει 9 Νοεμβρίου .

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Το μονο παιχνιδι που πραγματικα αξιζει για xbox!!!!Το παιζω στο πισι και τα υπολοιπα παιχνιδια ps5 και switch pro οταν θα βγει και αντε γεια!!Α και ολα αυτα σε PANASONIC OLED για να μην ξεχνιομαστε ετσι…Μονο oled μεχρι τελος του κοσμου ρεεεεε!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.