Game Awards 2021: Αυτοί είναι οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

, Game Awards 2021: Αυτοί είναι οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της εκδήλωσης των Game Awards είναι και η λίστα με τους νικητές σε κάθε κατηγορία. Εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που συνοδεύουν την εκδήλωση, τα Game Awards δίνουν και την τελική κατάταξη της χρονιάς.

Το It Takes Two ήταν ο τίτλος που χρίστηκε Παιχνίδι της Χρονιάς, ενώ το Deathloop πήρε το βραβείο της καλύτερης σκηνοθεσίας. Το βραβείο της Καλύτερης αφήγησης το κέρδισε το Marvel’s Guardians of the Galaxy, ενώ το βραβείο της καλύτερης καλλιτεχνικής διεύθυνσης πήγε και πάλι στο Deathloop.

Καλύτερο VR/AR παιχνίδι είναι το Resident Evil 4, ενώ το Forza Horizon 5 κέρδισε και τον τίτλο της πρωτοπορίας στην προσβασιμότητα. Το καλύτερο action παιχνίδι ήταν το Returnal, με το Metroid Dread να κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου Action/Adventure παιχνιδιού. Καλύτερο RPG είναι το Tales of Arise και καλύτερο παιχνίδι Fighting είναι το Guilty Gear -Strive-.

Το καλύτερο Family παιχνίδι είναι το It Takes Two, ενώ το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία Sports/Racing είναι και πάλι το Forza Horizon 5. Στην κατηγορία SIM/Strategy διακρίθηκε το Αge of Empires IV, ενώ στην κατηγορία Multiplayer τον τίτλο κέρδισε το It Takes Two. Τέλος, το Elden Ring κέρδισε τον τίτλο του πιο πολυαναμενόμενου παιχνιδιού.

Ως η καλύτερη μουσική επένδυση κρίθηκε εκείνη του τίτλου Nier Replicant ver.1.22474487139, ενώ την καλύτερη δημιουργία ήχου θεωρήθηκε ότι έχει το Forza Horizon 5. Στο θέμα της καλύτερης ερμηνείας διακρίθηκε η Maggie Robertson, στο Resident Evil Village. Το Καλύτερο παιχνίδι με αντίκτυπο θεωρήθηκε ότι είναι το Life is Strange: True Colors.

Τον τίτλο για το καλύτερο Ongoing παιχνίδι κέρδισε το Final Fantasy XIV Online, ενώ τον τίτλο για το καλύτερο Indie παιχνίδι κέρδισε το Kena: Bridge of Spirits. Καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο παιχνίδι κρίθηκε το Kena: Bridge of Spirits, ενώ ως καλύτερο παιχνίδι για φορητές συσκευές διακρίθηκε το Genshin Impact. Το παιχνίδι με την καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητά του ήταν το Final Fantasy XIV Online.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured MediaTek vivo

vivo X100 Pro: Πώς ανταποκρίνεται ο Mediatek Dimensity 9300 στο τεστ θερμικής απόδοσης

To vivo X100 Pro έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewer και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τη θερμική απόδοση του Mediatek Dimensity 9300.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 & K70 Pro: Hands-on εικόνες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες πριν την κυκλοφορία

H Xiaomi είναι έτοιμη να λανσάρει τη νέα σειρά της Redmi K70 την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, με τρία smartphones.

Smartphones featured

Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

Ο Andrei Bilbie Argentis που ζει στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 12: Οι πρώτες επίσημες εικόνες του smartphone

To OnePlus 12 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου και η εταιρεία μόλις μοιράστηκε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.