Grand Theft Auto Online: Το update Gerald’s Last Play έφερε 6 νέες αποστολές

, Grand Theft Auto Online: Το update Gerald’s Last Play έφερε 6 νέες αποστολές

Ένα νέο update έχει το Grand Theft Auto Online, το οποίο ακούει στο όνομα Gerald’s Last Play. Ο Gerald είναι συνέταιρος του Lamar Davis από το GTA 5 και τώρα θέλει να απεμπλακεί τελείως από το εμπόριο ναρκωτικών.

Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, καθώς πρέπει να μαζέψει μεγάλα σκορ πριν κάνει cash out. Κάτι που σημαίνει ότι το GTA Online έχει 6 νέες αποστολές. Αυτές είναι οι «Make Ends Meat», «Go Figure», «Fast Peddling», «Deal With It», «Bad Companies» και «End Product».

Οι αποστολές θα είναι διαθέσιμες, εφόσον ο κάθε παίκτης στο μήνυμά του, που στέλνει εντός του παιχνιδιού, και πάει στο διαμέρισμά του, το οποίο θα έχει το G στον χάρτη.

Μάλιστα, ως μπόνους για την επιστροφή στο Λος Σάντος δίνονται επί δύο οι αμοιβές (χρηματικά ποσά και Respect Points) σε αυτές τις νέες αποστολές, κάτι που γίνεται και σε μερικές άλλες δραστηριότητες από τις 23 έως τις 29 Απριλίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κάθε gamer μπορεί να παίξει τις εν λόγω αποστολές, είτε μόνος του, είτε συμμετέχοντας σε ομάδα τεσσάρων ατόμων, τη στιγμή μπορεί να τις βγάλει εις πέρας με οποιαδήποτε σειρά. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να λάβει μέρος σε αυτές, ακόμα κι όταν θα ξεκινάει την ιστορία του στο παιχνίδι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Business gta

Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

Η Take Two, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του franchise GTA, μόλις ανακοίνωσε την απόκτηση της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Zynga.

Games Grand Theft Auto: San Andreas gta Rockstar

Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της προχώρησε η Rockstar, με την οποία ζητά συγγνώμη για το δύσκολο λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy — Definitive Edition

Games gta

Grand Theft Auto 6: Έρχονται ακόμα πιο έξυπνοι NPC στο επόμενο παιχνίδι

Μία νέα πατέντα της Take-Two μας δείχνει το πόσο πιο έξυπνοι θα είναι οι NPC στον επερχόμενο τίτλο Grand Theft Auto 6.