Το πρώτο trailer του Grand Theft Auto V

Η δημιουργός εταιρεία Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Grand Theft Auto V. Οι φήμες αποδεικνύονται αληθείς, καθώς το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Los Angeles/ Los Santοs (και όχι μόνο). Ο πρωταγωνιστής είναι λευκός, γύρω στα 40, και μετακόμισε στην πόλη για να γίνει πατέρας και να “αποσυρθεί” από την προηγούμενη δουλειά του.

Μαντέψτε τι δουλειές αναλαμβάνει τώρα. Πέρα από το περιεχόμενο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Grand Theft Auto V φαίνεται απίστευτο και ομορφότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της τωρινής γενιάς.

, Το πρώτο trailer του Grand Theft Auto V

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos---

ειναι τελειο

GiannisWST

Δε βλεπω τιποτα απο το ipad παρα μονο μια μαυριλα! Δεν ειναι youtube? Α ρε και πρεπει να περιμενω μεχρι να κατσω pc..

denton

Epicness is Epic.

Alex

Πραγματικά game με όλη την έννοια της λέξης,πλέον και με extra super γραφικά!

Antonis

ΤΕΛΕΙΟ.

Manos

όχι τρομερή αλλαγή στα γραφικά…

Λευτερης360

επικο! το λατρευω!!!

Tron

Το ονειρο γινεται πραγματικοτητα μου φαινεται. Οι περισσοτεροι fun του San Andreas θα ηθελαν να δουνε ενα “remake” με τα γραφικα του GTA 4! Αν και για καποιο λογο θα γουσταρα να δω το 5 στην θρυλικη Vice City..

than

Παιδια δεν υπαρχει,ειναι το καλυτερο παιχνιδι ever…αγαπαμε rockstar και ολη τη σειρα GTA. Τα γραφικα ειναι σαφως αναβαθμισμενα κατα πολυ. Περιμενουμε με πολυυυ αγωνια…Ξερουμε ποτε βγαινει;;;;

πασχαλης

επιτελουςςςς!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Απίστευτο φαίνεται οσον αφορα τα γραφικά και πλοκή… Βεβαια προσωπικά πιστευω το καλυτερο παιχνιδι που φτιάχτηκε ποτε (ανεξαρτητου κατηγοριας) ηταν το san andreas οποτε αν του μοιαζει το 5 σε καποια θεματα (οπως ελευθερια,σχεδον ανύπαρκτοι περιορισμοι κτλ), νομιζω θα ειναι το παιχνιδι που θα με ξανακανει να παιξω μετα απο πολλα χρονια….

giorgaras

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ+1 εγο θελω και κατι αλλο βεβαια και το γραφω δεν με νοιαζει οτι θα με κοροιδευετε θελω να εχει 1 smarthone

Terminator

Κυκλοφορία λογικά το 2012

Dark_Zompie

Περιμενα Κατι Περισσοτερο Στο Τρειλερ. Παιδια Φοβερα Γραφικα!

Gavros7

Μηπως ξερουμε ποτε βγαινει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.