Greg Foersch: Ο δημιουργός των XCOM 2 και Civilization 4 ανακοίνωσε την δημιουργία του Bit Reactor Studio

, Greg Foersch: Ο δημιουργός των XCOM 2 και Civilization 4 ανακοίνωσε την δημιουργία του Bit Reactor Studio

, Greg Foersch: Ο δημιουργός των XCOM 2 και Civilization 4 ανακοίνωσε την δημιουργία του Bit Reactor Studio

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια έκρηξη γύρω από την δημιουργία νέων turn-based games project, με τα Divinity Original Sin, XCOM, Wasteland 3 και Banner Saga να αποτελούν μόνο μερικά από αυτά που έχουν ξεχωρίσει. Ο Greg Foersch, πρώην επικεφαλής της Firaxis, μαζί με βετεράνους και γνωστές πάνω στην δημιουργία turn-based παιχνιδιών, είχε μια ευχάριστη ανακοίνωση για όλους τους φίλους των Turn-Based, ανακοινώνοντας την δημιουργία του Bit Reactor studio. Σε δηλώσεις που προχώρησε εξήγησε τους στόχους του studio.

, Greg Foersch: Ο δημιουργός των XCOM 2 και Civilization 4 ανακοίνωσε την δημιουργία του Bit Reactor Studio

Ο Greg Foersch έχει συνδέσει το όνομα του με την Firaxis, καθώς ήταν παρών σε παιχνίδια όπως το XCOM 2, Civilization 3 και στο Civilization 4. Στο πλευρό του θα επίσης ανθρώπους που είχαν εργαστείς γύρο από την δημιουργία του XCOM. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, η ανάπτυξη turn-based είναι ένα είδος που όπως πιστεύει και ο ίδιος έχει μείνει λίγο πίσω τα τελευταία χρόνια συγκριτικά με άλλες κατηγορίες. “Σε διαφορετικά είδη παιχνιδιών βλέπουμε να μπαίνουν νέες ιδέες και μπορεί να θεωρηθεί ότι τα turn-based έχουν μείνει στάσιμα. Σε ένα μεγάλο βαθμό μπορούν να προσφέρουν ένα τεράστιο περιθώριο καινοτομίας”

, Greg Foersch: Ο δημιουργός των XCOM 2 και Civilization 4 ανακοίνωσε την δημιουργία του Bit Reactor Studio

“Έχουμε μια πολύ ομαδική κουλτούρα και έχουμε συγκεντρώσει μια καταπληκτική ομάδα ταλαντούχων, έμπειρων και αφοσιωμένων προγραμματιστών. Στόχος μας είναι να φέρουμε μια χρυσή εποχή στα turn-based”. Για την ώρα η Bit Reactor έχει στα σχέδια της ένα υπό ανάπτυξη project χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.