Games

GTA V: Δωρεάν στο Epic Store από σήμερα


Σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί, η Epic επιβεβαίωσε ότι από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε ο δωρεάν μέσω του Epic Games Store το GTA V.

Οι φήμες για το Grand Theft Auto εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ο επίσημος λογαριασμός του Epic Games Store στο Twitter επιβεβαίωσε την άφιξη του δεύτερου παιχνιδιού με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το Tweet που το Epic Games Store δημοσίευσε είναι μια διαφήμιση για το GTA V, αλλά αμέσως μετά το διέγραψε. Ευτυχώς, ο γνωστός χρήστης για τις αποκαλύψεις του, Wario, κατάφερε να απαθανατίσει το tweet για να το δουν όλοι.

Το δημοφιλές παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για να το αποκτήσετε και να το κρατήσετε για πάντα στη βιβλιοθήκη σας, από σήμερα το απόγευμα στις 18:00,  μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαΐου. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κατεβάσετε το GTA V είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Πλέον το Epic Games Store ζητά την χρήση Two-Factor Authentication για να μπορείτε να κατεβάζετε τα εβδομαδιαία δωρεάν παιχνίδια και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 21 Μαΐου.

Το GTA V κυκλοφόρησε για το PS3 και το Xbox 360 τον Σεπτέμβριο του 2013. Η Rockstar το κυκλοφόρησε για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς ένα χρόνο αργότερα, ενώ η έκδοση για τον υπολογιστή κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015. Μέχρι σήμερα, ο τίτλος έχει πουλήσει πάνω από 120 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει γίνει ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις, κερδίζοντας έτσι το Avatar και το Star Wars .

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Μαΐου 2020 16:56

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.