Games

GTA V Redux: Το addon που κάνει τους console gamers να κοιτούν με ζήλια

Το GTA V Redux είναι δημιουργία ενός παίκτη του παιχνιδιού με όνομα Josh Romito ο οποίος το δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό και το τελευταίο update ήρθε με screenshots και video τα οποία αφήνουν με το στόμα ανοικτό.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του PC gaming είναι πως η κοινότητα που ασχολείται με συγκεκριμένα παιχνίδια δημιουργεί addons για αυτά τα οποία τα βελτιώνουν στο μέγιστο, είτε σε επίπεδο gameplay, είτε σε επίπεδο γραφικών, όπως συμβαίνει εδώ με το Redux για το GTA V. Η σειρά Grand Theft Auto άλλωστε ήταν πάντα αγαπημένη των παικτών όσον αφορά τα mods που κυκλοφορούσαν για τα games της σειράς. Βλέποντας κανείς το video και screenshots από την εφαρμογή του Redux ακόμα και αν είναι ένας φανατικός και χαρούμενος console gamer, είμαστε βέβαιοι ότι θα θελήσει να παίξει το GTA V σε ένα PC με εγκατεστημένο το Redux.

Παρόλα αυτά το Redux είναι ακόμα υπό εξελιξη, αν και όπως μας ενημέρωσε ο δημιουργός του, Josh Romito, πλέον βρίσκεται στο 90% του τελικού προϊόντος. Όπως και να έχει αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την εξέλιξη από το υπόλοιπο 10%.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί τόσο τα οπτικά εφέ στο φωτισμό, όσο όμως στον καιρό αλλά και το περιβάλλον κάνουν την αίσθηση που δίνει το παιχνίδι σαφώς ρεαλιστικότερη.

Δείτε το video και τα screenshots που ακολουθούν.

Πηγή

Σχόλια

  • επαθα πλακα
    τετοια γραφικα επρεπε να εχει το ps4 για να δικαιολογησει το next gen.
    Η δυναμη του μαρκετινγκ

  • Μια διόρθωση. Δε είναι addon, είναι mod. Έχει μεγάλη διαφορά η έννοια addon με αυτής του mod...

  • Αν μου ελεγες οτι ειναι video τραβηγμενο απο VGA καμερα θα το πιστευα...
    Φοβερη δουλεια!

  • Τελικά, μετά από πολύ καιρό αναμονής (φταίχτης το witcher 3) ήρθε η ώρα να παίξω GTA V για πρώτη φορά..... αφού φυσικά εγκαταστήσω το συγκεκριμένο ΘΕΪΚΟ mod.

  • Ωραία όλα αυτά αλλά δείτε τι γίνεται μετά το 4:20.
    Και συνδυάστε το με την οπλοκατοχή στην Αμερική και τις συμπλοκές με αστυνομικούς.

  • Κανονικά δεν πρέπει να δημιουργούν παιχνίδια με ζωντανό περιεχόμενο γιατί οι gamers θα επηρεαστούν με μεγάλη ευκολία σε αυτό που βλέπουν και σε ότι κάνουν στο παιχνίδι αυτό.

  • Ρε παιδιά πραγματικά αυτό το mod δίνει ΑΛΛΗ αίσθηση στο παιχνίδι ΑΛΛΑ, το να σκοτώνεις αστυνομικούς έστω και στο παιχνίδι σας φαίνεται σωστό;
    Βασικά δεν παίζω παιχνίδια ( κανά Batman που και που ), αλλά μπήκα από περιέργεια στο άρθρο για να δω τι έχει κάνει το τσακάλι ( και πραγματικά έκανε φοβερή δουλειά ) και είδα το trailer και από την μια μπράβο στο παιδί αλλά από την άλλη .................... βλέπω να γινόμαστε Chicago.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.