Games

Pokemon Go: Παίκτρια βρίσκει πτώμα ενώ έψαχνε για Pokemon

Η 19-χρονη Shayla Wiggins, παίκτρια του πολύ δημοφιλούς τις τελευταίες ημέρες Pokemon Go, βρήκε ένα πτώμα αγνώστων στοιχείο ενώ έψαχνε για Pokemon παίζοντας το παιχνίδι.

Η Wiggins, όπως αναφέρει, ενώ έψαχνε για να βρει ένα Pokemon σε μια φυσική πηγή νερού, στο Big Wind River, βρέθηκε μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα εντοπίζοντας ένα πτώμα. Το γραφείο του Σερίφη στη κομητεία του Fremont εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος του ανθρώπου που εντοπίστηκε στο Big Wind River φαίνεται να είναι ατύχημα και πιθανόν αποτέλεσμα πνιγμού.

Παρόλα αυτά η σχετική έρευνα συνεχίζεται, όπως αναφέρει ο βοηθός του Σερίφη της κομητείας Fremont, Ryan D. Lee. Όσον αφορά το παιχνίδι, το Pokemon Go έγινε διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS μέσα στην εβδομάδα και θέτει αποστολές στους gamers στις οποίες απαιτείτε η επίσκεψη σημείων του πραγματικού κόσμου έτσι ώστε να εντοπίσουν Pokemon.

Η εφαρμογή προειδοποιεί δε τους παίκτες ότι θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση κάθε στιγμή και να δίνουν ιδιαίτερα σημασία στον περιβάλλοντα χώρο ενώ παίζουν. Παρόλα αυτά η δημοτικότητα του παιχνιδιού από gamers σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει οδηγήσει κάποιους κρατικούς φορείς να εκδώσουν προειδοποιήσεις ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να παίζουν πλησιάζοντας αστυνομικά τμήματα, ενώ θα πρέπει να απέχουν του παιχνιδιού ενώ οδηγούν.

Πηγή

Σχόλια

  • Παιδια μπει στο apkmirror αμα θελετε να το κατεβασετε εκει ανεβαζουν ολα τα επισημα APK απο google play

  • Παιδεια το εχω κατεβασει πολη λαρισα και δρν εχει κανενα ποκεμον ουτε κινειται ο hero τιποτα και τα εχω δοκιμασει ολα και τα mock maps και ολα γνωριζει κανεις τιποτα

  • Και κάπως έτσι η google χρησιμοποιεί εκτός από τις διαφημίσεις και τα προσωπικά μας δεδομένα για να δημιουργήσει augmented reality games, etc..

  • @Anakin ναι ανοιχτα ειναι ολα και τα google maps στο background. τελικα χαζομαρα μου κανονικα λειτουργει αλλα θελει πολυ ψαξιμο να βρεις ποκεμον

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.