H LG συνεργάζεται με την Gen.G Esports και τα UltraGear gaming monitors [CES 2021]

, H LG συνεργάζεται με την Gen.G Esports και τα UltraGear gaming monitors [CES 2021]

Η LG δίνει το παρών για άλλη μια φορά στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία esports μέσω της συνεργασίας της με την Gen.G Esports (Gen.G), έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς esports παγκοσμίως. Η Gen.G και η LG θα συνεργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη των esports διεθνώς με τη συμβολή των κορυφαίων UltraGear gaming monitors. Τα νέα monitors θα παρουσιαστούν αυτές τις μέρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2021.

Η Gen.G κατέλαβε την έκτη θέση στη λίστα των πιο αξιόλογων εταιρειών Esports 2020 του Forbes, ενώ διαθέτει οκτώ επαγγελματικές ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Κορέα και την Κίνα-που θεωρούνται ευρέως σημαντικές στις αγορές esports παγκοσμίως- με κάθε ομάδα να ειδικεύεται σε ένα δημοφιλές multiplayer παιχνίδι, όπως το League of Legends, το Overwatch και PlayerUnknown’s Battlegrounds. Η Gen.G διευθύνει, επίσης, την Gen.G Global Academy που παρέχει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα esports και προωθεί την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών της βιομηχανίας του gaming και των esports μέσω του Gen.G Foundation.

Η LG έχει ήδη αποκτήσει μια ισχυρή φήμη μεταξύ των gamers για την εντυπωσιακή σειρά των UltraGear gaming οθονών. Η συνεργασία με την Gen.G δίνει τη δυνατότητα στην LG να αναδείξει την υποστήριξή της στην κοινότητα του gaming, ειδικά μεταξύ των Millennials και του Generation Z. Τα UltraGear monitors προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, υψηλή ταχύτητα ώστε να απολαύσουν οι χρήστες στο έπακρο τους πιο πρόσφατους τίτλους σε PC και κονσόλες, με την πρώτη 4K οθόνη στον κόσμο με τεχνολογία Nano IPS και χρόνο απόκρισης Gray-to-Grey (GTG) 1ms.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.