Games

H Rocksteady ετοιμάζει παιχνίδι βασισμένο στο Suicide Squad

Η όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία της ταινίας Suicide Squad δε μας άφησε και πολλές ελπίδες, ούτε για δεύτερη ταινία ούτε όμως για κάποιο παιχνίδι βασισμένο στην ταινία. Όμως, η Rocksteady φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια, καθώς μας προετοιμάζει για κάτι νέο.

Στη σελίδα του στο Twitter το studio ανέβασε μία φωτογραφία του Superman, ο οποίος έχει στο κεφάλι του κάτι σα στόχο. Ο στόχος αναγράφει “Suicide Squad”, ενώ το post έχει περιγραφή “Target Locked”. Αυτό ίσως προμηνύει ότι στο επόμενο παιχνίδι της Rocksteady ο στόχος σας θα είναι να σκοτώσετε τον ίδιο τον Superman. Το studio επίσης αναγράφει την ημερομηνία 22 Αυγούστου, χωρίς να γνωρίζουμε αν εκείνη την ημέρα θα αποκαλυφθεί ή θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, αν και το δεύτερο φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Μην ξεχνάμε πως η Rocksteady έχει κάνει καταπληκτική δουλειά με τη σειρά παιχνιδιών Batman: Arkham, οπότε οι προσδοκίες μας είναι αρκετά μεγάλες. Από την άλλη, ίσως όντως η κυκλοφορία του παιχνιδιού να μην είναι τόσο μακριά, στην προσπάθεια της WB να κόψει την πορεία του Marvel’s Avengers, το οποίο κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.