Half-Life: Alyx: Απόκαλύφθηκε ως exclusive παιχνίδι για VR

Η σειρά παιχνιδιών της Valve, Half-Life ανακοινώθηκε πως θα ανανεωθεί με την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx ενός exclusive τίτλου για το VR. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα μεταξύ του πρώτου Half-Life και του Half-Life 2. Όπως προδίδει και το όνομα του παιχνιδιού, πρωταγωνίστρια θα είναι η Alyx Vance, χαρακτήρας του δεύτερου παιχνιδιού.

Η Alyx σε συνεργασία με τον πατέρα της Eli Vance θα οργανώσουν αντίσταση απέναντι στους εξωγήινους της Combine οι οποίοι έχουν κάνει κατάληψη στην Γη. Το παιχνίδι θα έχει κανονική διάρκεια όπως κάθε άλλο single-player.

, Half-Life: Alyx: Απόκαλύφθηκε ως exclusive παιχνίδι για VR

Τέλος, το παιχνίδι της Valve θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει και όπως προαναφέρθηκε το παιχνίδι θα μπορέσουν να απολαύσουν μόνο όσοι έχουν κάποιο VR headset που υποστηρίζεται από το Steam. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όσοι έχουν κάποιο από τα Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift και Windows Mixed Reality headset θα μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Games Valve

Counter Strike: Global Offensive: Έσπασε απίθανο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Το Counter-Strike: Global Offensive, το CS:GO όπως είναι γνωστότερο, έσπασε το δικό του ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών φτάνοντας τους 1.320.219 παίκτες στις 11 Φεβρουαρίου.