Half-Life: Όλα τα παιχνίδια δωρεάν μέχρι την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx

, Half-Life: Όλα τα παιχνίδια δωρεάν μέχρι την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx

Η Valve ανακοίνωσε προς τα τέλη του 2019, τον ερχομό του Half-Life: Alyx, το νέο παιχνίδι της σειράς το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα VR headset που βασίζονται στον υπολογιστή. Η Valve όμως έκρυβε και έναν ακόμη άσσο στο μανίκι της αφού σήμερα ανακοίνωσε ότι όλα τα παιχνίδια της σειράς θα είναι εντελώς δωρεάν μέχρι να κυκλοφορήσει το Half-Life: Alyx.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι δεν έχετε παίξει τα παιχνίδια Half-Life και θέλετε να τους δώσετε μία ευκαιρία θα μπορέσετε να το κάνετε καθώς θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον Μάρτιο όπου έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι.

Αυτό το promotion της Valve περιλαμβάνει το αρχικό Half-Life παιχνίδι καθώς και την Source έκδοση του καθώς και όλα τα expansions, Half-Life Blue Shift και Half-Life OpposingForce. Επιπλέον, δωρεάν για δύο μήνες διατίθεται και το Half-Life 2 και τα δύο expansions.

Κάθε παιχνίδι υποστηρίζεται από Windows, Linux και macOS ωστόσο δεν υποστηρίζονται από το macOS 10.15 Catalina. Τα παιχνίδια μπορείτε να τα βρείτε στο Steam.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Games Valve

Counter Strike: Global Offensive: Έσπασε απίθανο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Το Counter-Strike: Global Offensive, το CS:GO όπως είναι γνωστότερο, έσπασε το δικό του ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών φτάνοντας τους 1.320.219 παίκτες στις 11 Φεβρουαρίου.