Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

, Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Στις 31 Ιανουαρίου 2022 κλείνει το Harry Potter: Wizards  Unite όπως ανακοίνωσαν οι Niantic και WB Games.

Πιο συγκεκριμένα, σε blog post η Niantic ανακοίνωσε πως από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store ενώ η υποστήριξη θα σταματήσει τον Ιανουάριο.

«Όταν ξεκινήσαμε το Harry Potter: Wizards Unite, το όραμά μας ήταν να επιτρέψουμε στους παίκτες να βιώσουν τον μαγικό κόσμο ακριβώς στο πραγματικό τους περιβάλλον καθώς βγήκαν έξω και εξερεύνησαν τις γειτονιές τους», έγραψαν οι προγραμματιστές.

Προτού πέσει η αυλαία για το παιχνίδι θα υπάρχουν αυξημένες ανταμοιβές, μειωμένοι χρόνοι παρασκευής και πιο γρήγορο XP. Το σημαντικότερο είναι πως δίνεται χρόνος στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τα currencies που έχουν μέσα στο παιχνίδι καθώς δεν θα υπάρχουν επιστροφές χρημάτων.

Το Harry Potter: Wizards Unite δεν κατάφερε να πετύχει αυτό που πέτυχε το Pokemon Go, γιατί, παρά το γεγονός ότι ανήκαν στην ίδια κατηγορία παιχνιδιών, δηλαδή καλούσαν τους παίκτες να αλληλεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο μέσα από τα smartphones τους, είχαν μια βασική διαφορά.

Το Pokemon GO βασίζεται σε μια ιστορία ανοιχτού τύπου ενώ το Harry Potter: Wizards Unite περιστρέφεται γύρω από ένα συγκεκριμένο γεγονός και ιστορίες γύρω από αυτό το γεγονός.  Η ιστορία μπορεί μεν να επεκταθεί αλλά σίγουρα έχει ένα – σύντομο- τέλος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Niantic

Niantic: Απολύει 230 υπαλλήλους, ακυρώνει παιχνίδια NBA και Marvel

H Νiantic, η εταιρεία πίσω από το hit Pokemon Go, απέλυσε 230 υπαλλήλους, ένα χρόνο αφότου απέλυσε ακόμα 90 υπαλλήλους.

Gear Niantic

Η Niantic παρουσιάζει πρωτότυπο AR headset με τον Snapdragon AR2 Gen 1

Στο Snapdragon Summit 2022, η Niantic παρουσίασε την τελευταία της έκδοση του AR headset της για εξωτερικούς χώρους.

Games Niantic

Peridot: Το επαυξημένης πραγματικότητας pet game της Niantic

Στο Peridot, οι παίκτες θα μεγαλώνουν, θα φροντίζουν και θα εκτρέφουν εικονικά κατοικίδια, σαν μια iPhone εκδοχή του Tamagotchi.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.