Hitman 3: Δωρεάν συγχρονισμός της πρόοδου από το Steam στο Epic Games Store

Hitman 3, Hitman 3: Δωρεάν συγχρονισμός της πρόοδου από το Steam στο Epic Games Store

Η δημιουργός του Hitman 3, IO Interactive ανακοίνωσε ότι εργάζεται στην ανάπτυξη μιας λύσης που θα επιτρέψει στους PC gamers οι οποίοι έχουν τον πρώτο και δεύτερο τίτλο του παιχνιδιού να συγχρονίσουν δωρεάν τις τοποθεσίες τους.

Γιατί πρέπει να βρεθεί λύση

Όταν η IO Interactive ανακοίνωσε την αποκλειστική κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Epic Games Store είχε δηλώσει ότι οι PC gamers θα μπορούν να μεταφέρουν την τρέχουσα πρόοδο τους από τη Steam έκδοση του Hitman 2 και του Hitman 1 στο κατάστημα της Epic Games. Ωστόσο, σύντομα έγινε γνωστό ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ή έστω δεν ήταν δυνατό.

Γι’ αυτό, η εταιρεία αναγκάστηκε να αναζητήσει μία λύση στο θέμα του συγχρονισμού των τοποθεσιών, διότι ανακάλυψε ότι η κυκλοφορία του Hitman 3 στο Epic Games Store υποχρεώνει τους κατόχους των προγούμενων τίτλων να αγοράσουν τα παιχνίδια εν νέου, και ας τα είχαν ήδη στον λογαριασμό τους στο Steam.

Οι δηλώσεις των εταιρειών

Η IO Interactive ανακοίνωσε ότι εργάζεται εντατικά στην αναζήτηση λύσης η οποία θα επιτρέψει στους PC gamers που έχουν στην κατοχή τους τα Hitman 1 και 2 να συγχρονίσουν τις τοποθεσίες και την πρόοδο τους στον νεότερο τίτλο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, και δίχως να αγοράσουν εκ νέου τους παλιούς τίτλους.

Από την πλευρά της, η Epic Games δήλωσε ότι δεν επιθυμεί οι παίκτες να αισθάνονται αναγκασμένοι να αγοράσουν πάλι από το κατάστημα της περιεχόμενο το οποίο έχουν πληρώσει σε άλλα καταστήματα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε νεότερο περιεχόμενο. Γι’ αυτό, συνεργάζεται στενά με τη δημιουργό του Hitman 3, ώστε να βρουν μία λύση η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο παλαιότερο Hitman περιεχόμενο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games videogames

World of Warcraft, Overwatch και άλλα παιχνίδια της Blizzard θα διακόψουν τη λειτουργία τους στην Κίνα τον Ιανουάριο

Από τις 23 Ιανουαρίου 2023, τα περισσότερα παιχνίδια της Blizzard θα σταματήσουν να λειτουργούν στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Games video games videogames

Τα video games βελτιώνουν τη μνήμη και τον έλεγχο των παρορμήσεων των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μελέτη για τις επιπτώσεις που έχουν τα βιντεοπαιχνίδια στα παιδιά και τα αποτελέσματά της δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Από ότι φαίνεται, τα ωφελεί.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.

Games featured games video games

Among Us: Οι devs εξηγούν γιατί καθυστερεί τόσο η ανάπτυξη του

Παρά τις δηλώσεις του προγραμματιστή, η ανάπτυξη του Among Us είναι ιδιαίτερα αργή. Η Innersloth αποκάλυψε γιατί απαιτεί τόσο χρόνο η ανάπτυξη του.