Games

Hogwarts Legacy: 14 λεπτά gameplay από το επερχόμενο Harry Potter RPG

O προγραμματιστής Avalanche Software, σε ένα special stream PlayStation State of Play, αποκάλυψε πτυχές του Hogwarts Legacy, το επερχόμενο open-world Harry Potter RPG, παρουσιάζοντας 14 λεπτά πλάνων από το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες δημιουργούν ένα χαρακτήρα και κατανέμονται σε έναν από τους τέσσερις οίκους του Hogwarts και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν τα μαθήματά τους ως πεμπτοετείς.

Όσον αφορά στη μάχη, θα χρησιμοποιούνται διάφοροι συνδυασμοί ξορκιών ανάλογα με τις αδυναμίες και τις ικανότητες του εχθρού. Οι παίκτες θα αποκτούν μαγικό εξοπλισμό και ικανότητες καθώς θα προχωρούν το παιχνίδι.

Το Hogwarts Legacy διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1800, δεκάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που διαδραματίζονται στα Fantastic Beasts και στα Harry Potter, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα. Η ιστορία αφορά μια πιθανή εξέγερση των καλικάντζαρων ενάντια στον κόσμο των Μάγων, plus σκοτεινούς μάγους και τέρατα.

Το Hogwarts Legacy δεν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation, αλλά θα είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One και Xbox Series X / Series S.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.