Hogwarts Legacy: Το ταξίδι στον κόσμο του Harry Potter παίρνει αναβολή

Hogwarts Legacy, Hogwarts Legacy: Το ταξίδι στον κόσμο του Harry Potter παίρνει αναβολή

Το studio ανάπτυξης Avalanche ανακοίνωσε πως το Hogwarts Legacy, το παιχνίδι βασισμένο στον κόσμο του Harry Potter, θα κυκλοφορήσει το 2022. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, όπου υπήρξαν και αρκετές αντιδράσεις των gamers που το περιμένουν.

Η ανακοίνωση του studio:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους fans παγκοσμίως για την καταπληκτική τους αντίδραση στην ανακοίνωση του Hogwarts Legacy από την Portkey Games. Το να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλο τον κόσμο των μάγων και των φανατικών gamers είναι υψίστης σημασίας για εμάς και έτσι θα δώσουμε στο παιχνίδι τον χρόνο που χρειάζεται. To Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει το 2022.

Βέβαια, ένα παιχνίδι τέτοιο μεγέθους αλλά και ως μία AAA παραγωγή στον κόσμο του Harry Potter ήταν κάτι που περιμέναμε, με την πανδημία να αναγκάζει πολλούς να εργάζονται από το σπίτι τους. Από την άλλη, η αντίδραση πολλών είναι στο γιατί να ανακοινωθεί το παιχνίδι τόσο γρήγορα. Όπως και να έχει, υπομονή (τουλάχιστον) έναν χρόνο ακόμα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Περιμενουμε χρονια για κανονικο 3Α game harry potter αλλα αν ειναι να εχουμε θεματα cyberpunk δεν πειραζει θα περιμενουμε λιγο ακομα …Ετσι κ αλλιως πολυ πιθανο να μην ειναι cross gen οποτε θα εχουμε και καλυτερα γραφικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.