Η Microsoft αφαιρεί τη συνδρομή 12 μηνών Xbox Live Gold

, Η Microsoft αφαιρεί τη συνδρομή 12 μηνών Xbox Live Gold

Η Microsoft προχώρησε σε μία περίεργη κίνηση, η οποία ίσως μας προετοιμάζει για το μέλλον των συνδρομητικών υπηρεσιών της, ειδικά αν κάποιος σκεφτεί ότι το xCloud θα συμπεριλαμβάνεται δωρεάν μαζί με τη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate.

Η εταιρεία αφαίρεσε την επιλογή για αγορά συνδρομής 12 μηνών Xbox Live Gold, αφήνοντας μόνο τις συνδρομές του ενός και των τριών μηνών. Αυτή η αλλαγή παρατηρήθηκε αρχικά από χρήστες, με τη Microsoft να το επιβεβαιώνει στην ιστοσελίδα Neowin, χωρίς όμως να δίνει κάποια εξήγηση στο γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση.

, Η Microsoft αφαιρεί τη συνδρομή 12 μηνών Xbox Live Gold

Από την άλλη, το να υπάρχουν τρεις συνδρομές για μία μόνο πλατφόρμα και μάλιστα διαφορετικές μεταξύ τους ως προς το τι προσφέρουν, ίσως δεν είναι και η πιο λογική κίνηση. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να αγοράσουν συνδρομή 12 μηνών στο Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο περιέχει και την υπηρεσία Xbox Live Gold, όπως επίσης και να δωρίσουν συνδρομή 6 μηνών Xbox Live Gold σε κάποιον φίλο τους.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις κατηγορίες συνδρομής στο Xbox One, το Xbox Live Gold που μπορεί κάποιος να παίξει online παιχνίδια και να έχει τέσσερις τίτλους δωρεάν κάθε μήνα, το Xbox Game Pass που επιτρέπει την πρόσβαση σε πάνω από 100 τίτλους δωρεάν όσο διαρκεί η συνδρομή και το Xbox Game Pass Ultimate που συνδυάζει τα δύο παραπάνω.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christian

Λογικά θα υπάρξει αύξηση της τιμής με την κυκλοφορία του νέου Xbox

Αλέξανδρος

Η θα έχουμε επιλογή μόνο για Ultimate…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.