Η Microsoft αφαιρεί τη συνδρομή 12 μηνών Xbox Live Gold

, Η Microsoft αφαιρεί τη συνδρομή 12 μηνών Xbox Live Gold

Η Microsoft προχώρησε σε μία περίεργη κίνηση, η οποία ίσως μας προετοιμάζει για το μέλλον των συνδρομητικών υπηρεσιών της, ειδικά αν κάποιος σκεφτεί ότι το xCloud θα συμπεριλαμβάνεται δωρεάν μαζί με τη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate.

Η εταιρεία αφαίρεσε την επιλογή για αγορά συνδρομής 12 μηνών Xbox Live Gold, αφήνοντας μόνο τις συνδρομές του ενός και των τριών μηνών. Αυτή η αλλαγή παρατηρήθηκε αρχικά από χρήστες, με τη Microsoft να το επιβεβαιώνει στην ιστοσελίδα Neowin, χωρίς όμως να δίνει κάποια εξήγηση στο γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση.

, Η Microsoft αφαιρεί τη συνδρομή 12 μηνών Xbox Live Gold

Από την άλλη, το να υπάρχουν τρεις συνδρομές για μία μόνο πλατφόρμα και μάλιστα διαφορετικές μεταξύ τους ως προς το τι προσφέρουν, ίσως δεν είναι και η πιο λογική κίνηση. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να αγοράσουν συνδρομή 12 μηνών στο Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο περιέχει και την υπηρεσία Xbox Live Gold, όπως επίσης και να δωρίσουν συνδρομή 6 μηνών Xbox Live Gold σε κάποιον φίλο τους.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις κατηγορίες συνδρομής στο Xbox One, το Xbox Live Gold που μπορεί κάποιος να παίξει online παιχνίδια και να έχει τέσσερις τίτλους δωρεάν κάθε μήνα, το Xbox Game Pass που επιτρέπει την πρόσβαση σε πάνω από 100 τίτλους δωρεάν όσο διαρκεί η συνδρομή και το Xbox Game Pass Ultimate που συνδυάζει τα δύο παραπάνω.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christian

Λογικά θα υπάρξει αύξηση της τιμής με την κυκλοφορία του νέου Xbox

Αλέξανδρος

Η θα έχουμε επιλογή μόνο για Ultimate…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.