Η Microsoft αγόρασε τη μητρική εταιρεία της Bethesda

, Η Microsoft αγόρασε τη μητρική εταιρεία της Bethesda

Μία νέα βόμβα έσκασε πριν λίγο, ταράζοντας για ακόμη μία φορά τα νερά της gaming βιομηχανίας. Η Microsoft συνεχίζει να επεκτείνει τον ήδη σημαντικά αυξημένο κατάλογο με studio που διαθέτει, για την παραγωγή τίτλων στο Xbox και στο PC, ενώ πλέον ένα από τα μεγαλύτερα studio είναι στα χέρια της.

Η Microsoft προχώρησε σε εξαγορά της ZeniMax Media, της θυγατρικής εταιρείας της Bethesda Softworks. Σε ανακοίνωση του ο Phil Spencer, αφεντικό του τμήματος Xbox, καλωσορίζει στην ομάδα του Xbox τη ZeniMax Media, μαζί με όλα τα studio που περιλαμβάνει αλλά και τα franchises που έχουν δημιουργήσει μέσα στα χρόνια. Να θυμίσουμε ότι μερικά από αυτά είναι τα The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein και Doom.

Η ανακοίνωση του Phil Spencer:

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα, καθώς καλωσορίζουμε μερικά από τα πιο καταξιωμένα στούντιο της βιομηχανίας στην ομάδα του Xbox. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Microsoft έχει συνάψει συμφωνία για την εξαγορά της ZeniMax Media, μητρικής εταιρείας της Bethesda Softworks.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα, πιο αναγνωρισμένα studio παραγωγών στον κόσμο η Bethesda είναι μία απίστευτα ταλαντούχα ομάδα 2.300 ανθρώπων παγκοσμίως, που απαρτίζουν μερικά από τα πιο επιτυχημένα studio της βιομηχανίας ανάμεσα στα Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog και Roundhouse Studios. Αυτές οι ομάδες είναι υπεύθυνες για franchises όπως τα The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield και πολλά άλλα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.