Η SEGA μας δίνει ελπίδες για ένα Dreamcast Mini, μη το περιμένετε όμως άμεσα

, Η SEGA μας δίνει ελπίδες για ένα Dreamcast Mini, μη το περιμένετε όμως άμεσα

Ο Yosuke Okunari, creative producer της SEGA, μίλησε στο Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu για τη νέα mini κονσόλα της εταιρείας, το Game Gear Micro, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις στην Ιαπωνία και δυστυχώς δε θα το δούμε σε άλλες περιοχές. Όμως, στα πλαίσια της συνέντευξης, μάθαμε και για το επόμενο mini project που ετοιμάζει η εταιρεία, το οποίο όμως θα καθυστερήσει αρκετά.

Όπως λέει ο Okunari, η SEGA έχει ήδη σκεφτεί ότι σκέφτονται οι περισσότεροι, αλλά έχει και μερικές ιδέες που κανείς δεν έχει φανταστεί. Φυσικά, όπως σημειώνει, δε μπορούν να κυκλοφορήσουν όλες οι mini ιδέες που έχουν σκεφτεί. Όμως, το κυριότερο σημείο της συνέντευξης ήταν η αναφορά στην επόμενη κονσόλα, με τον Okunari να γνωστοποιεί πως η εταιρεία σκέφτεται ένα SG-1000 Mini ή ένα Dreamcast Mini, με το δεύτερο να είναι το πραγματικό όνειρο των περισσότερων gamers.

Πριν ξεκινήσουμε όμως τους πανηγυρισμούς, ο Okunari μας ενημερώνει ότι η επόμενη mini κονσόλα θα αργήσει αρκετά, μπορεί και ένα ή δύο χρόνια. Αυτό γιατί, σε αντίθεση με το Game Gear Micro, η εταιρεία σκοπεύει να το κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Όπως και να έχει, οι ελπίδες μας πλέον έχουν αναζωπυρωθεί και απλά θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, όταν και άμα είναι έτοιμη η εταιρεία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch Sega

Nintendo: Προσθέτει πέντε νέα παιχνίδια Sega Genesis στο Switch Online Expansion Pack

Η Nintendo επέκτεινε το Expansion Pack για το Switch, προσθέτοντας πέντε νέους τίτλους Sega Genesis στο πιο ακριβό pack της online συνδρομητικής της υπηρεσίας.

Games Atari Nintendo Sega Xbox PlayStation

Video gaming consoles: Από το εχθές στο σήμερα

Η εξέλιξη και η τεχνολογία των video game consoles από το 1972 και το Magnavox Odyssey έως σήμερα με το PlayStation 5 και το Xbox Series X. Μια αναδρομή στην ιστορία τους που αγγίζει τα 50 χρόνια.

Games Sega Xbox One Xbox One S

Football Manager 2021: Έρχεται και στο Xbox μετά από 13 χρόνια

Το Football Manager 2021 Xbox Edition θα είναι τίτλος Xbox Play Anywhere, δηλαδή θα μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox και να έχετε τα save σας και στο PC.

Games Sega

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το A Total War Saga: Troy

Δε γνωρίζουμε πότε λήγει η προσφορά, καθώς και στην ιστοσελίδα επισημαίνεται απλά ότι ισχύει μόνο για 24 ώρες, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε