Η SEGA μας δίνει ελπίδες για ένα Dreamcast Mini, μη το περιμένετε όμως άμεσα

Ο Yosuke Okunari, creative producer της SEGA, μίλησε στο Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu για τη νέα mini κονσόλα της εταιρείας, το Game Gear Micro, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις στην Ιαπωνία και δυστυχώς δε θα το δούμε σε άλλες περιοχές. Όμως, στα πλαίσια της συνέντευξης, μάθαμε και για το επόμενο mini project που ετοιμάζει η εταιρεία, το οποίο όμως θα καθυστερήσει αρκετά.

Όπως λέει ο Okunari, η SEGA έχει ήδη σκεφτεί ότι σκέφτονται οι περισσότεροι, αλλά έχει και μερικές ιδέες που κανείς δεν έχει φανταστεί. Φυσικά, όπως σημειώνει, δε μπορούν να κυκλοφορήσουν όλες οι mini ιδέες που έχουν σκεφτεί. Όμως, το κυριότερο σημείο της συνέντευξης ήταν η αναφορά στην επόμενη κονσόλα, με τον Okunari να γνωστοποιεί πως η εταιρεία σκέφτεται ένα SG-1000 Mini ή ένα Dreamcast Mini, με το δεύτερο να είναι το πραγματικό όνειρο των περισσότερων gamers.

Πριν ξεκινήσουμε όμως τους πανηγυρισμούς, ο Okunari μας ενημερώνει ότι η επόμενη mini κονσόλα θα αργήσει αρκετά, μπορεί και ένα ή δύο χρόνια. Αυτό γιατί, σε αντίθεση με το Game Gear Micro, η εταιρεία σκοπεύει να το κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Όπως και να έχει, οι ελπίδες μας πλέον έχουν αναζωπυρωθεί και απλά θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, όταν και άμα είναι έτοιμη η εταιρεία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

Overwatch: Ο cowboy ήρωας ονομάζεται πλέον Cole Cassidy

Στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερώσεων που κάνει η Blizzard στα παιχνίδια της με στόχο να αφαιρεθούν αναφορές σε προβληματικά άτομα ή θέματα, μετά από πολλές αγωγές κατά της εταιρείας για διάκριση ή παρενόχληση.

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Games Nintendo

Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Games Apple Apple Music Sony

Το Apple Music μάλλον έρχεται για το PlayStation 5

Η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.