Sega Game Gear Micro: Μικρές φορητές κονσόλες με τέσσερα παιχνίδια η κάθε μία

Sega Game Gear Micro, Sega Game Gear Micro: Μικρές φορητές κονσόλες με τέσσερα παιχνίδια η κάθε μία

https://youtu.be/ZJD0VZQzK1s

Έχουμε δει τις εταιρείες να κυκλοφορούν πολλές mini εκδόσεις των κονσολών τους, αλλά η νέα κονσόλα που δημιούργησε η Sega, για να γιορτάσει τα 60α γενέθλια της, είναι κάτι διαφορετικό. Το όνομα της είναι “Sega Game Gear Micro” και κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδόσεις.

Μικρές φορητές κονσόλες για κάθε γούστο

Οι Sega Game Gear Micro έχουν διαστάσεις 80x43x20 χιλιοστά και διαθέτουν οθόνη 1.15 ιντσών με ανάλυση 240×180 pixels. Επιπλέον, οι κονσόλες έχουν κλασική θύρα ακουστικών, ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζει μέσω USB, ενώ λειτουργούν και με 2 μπαταρίες AAA, αν παραστεί ανάγκη.

Κάθε Game Gear Micro έχει διαφορετικό χρώμα. Ανάλογα με το χρώμα της, η κάθε φορητή κονσόλα έχει αποθηκευμένα στη μνήμη τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια. Η μαύρη περιέχει τα: Sonic the Hedgehog, Puyo Puyo 2, Out Run, και Royal Stone.

Sega Game Gear Micro, Sega Game Gear Micro: Μικρές φορητές κονσόλες με τέσσερα παιχνίδια η κάθε μία

Στη μπλε θα βρούμε τα: Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale, και Baku Baku Animal. Ενώ η κίτρινη έχει στη μνήμη της τα: Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict, και Nazopuyo Aruru no Ru. Από την άλλη, στην μνήμη της κόκκινης υπάρχουν τα: Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The GG Shinobi, και Columns.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η τιμή της κάθε Sega Game Gear Micro 4.980 yen ή περίπου 41 ευρώ. Ωστόσο, η Sega διαθέτει και ένα πακέτο που περιέχει όλες τις εκδόσεις, μαζί με τον Big Window μεγεθυντικό φακό, και τιμολογείται στα 27.225 yen ή περίπου 224 ευρώ. Οι κονσόλες και το πακέτο θα κυκλοφορήσουν στις 6 Οκτωβρίου.

Sega Game Gear Micro, Sega Game Gear Micro: Μικρές φορητές κονσόλες με τέσσερα παιχνίδια η κάθε μία

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Δεν ξέρω αν είναι ποιο απογοητευτικό το γεγονός ότι η Sega διατυμπανιζε ότι έρχεται μεγάλη ανακοίνωση, η το προϊόν αυτό καθαυτό. Κρίμα. Η Sega του παρελθόντος και δεν υπάρχει πια, αλλά αυτό το πράμα είναι από τα χειρότερα….

Johny

Απλα τραγικο για να χαραμίζεις την όραση σου και το χρόνο σου.νοσταλγια σε σατουρν σε μάστερ σιστεμ2 ακόμα και σε μεγκα ντραιβ.και τωρα βλέπουμε ότι να ναι.

giorgosgek

το βλεπω σε μερικα χρονια να πωλειται τουλαχιστον 120 επειδη θα γινει συλλεκτικο. Χωρις να εννοω οτι ειναι καλη συσκευη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch Sega

Nintendo: Προσθέτει πέντε νέα παιχνίδια Sega Genesis στο Switch Online Expansion Pack

Η Nintendo επέκτεινε το Expansion Pack για το Switch, προσθέτοντας πέντε νέους τίτλους Sega Genesis στο πιο ακριβό pack της online συνδρομητικής της υπηρεσίας.

Games Atari Nintendo Sega Xbox PlayStation

Video gaming consoles: Από το εχθές στο σήμερα

Η εξέλιξη και η τεχνολογία των video game consoles από το 1972 και το Magnavox Odyssey έως σήμερα με το PlayStation 5 και το Xbox Series X. Μια αναδρομή στην ιστορία τους που αγγίζει τα 50 χρόνια.

Games Sega

Η SEGA μας δίνει ελπίδες για ένα Dreamcast Mini, μη το περιμένετε όμως άμεσα

Για το επόμενο mini project της, η εταιρεία σκέφτεται ένα SG-1000 Mini ή ένα Dreamcast Mini, όμως σε ένα με δύο χρόνια.

Games Sega Xbox One Xbox One S

Football Manager 2021: Έρχεται και στο Xbox μετά από 13 χρόνια

Το Football Manager 2021 Xbox Edition θα είναι τίτλος Xbox Play Anywhere, δηλαδή θα μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox και να έχετε τα save σας και στο PC.