Η Ubisoft αναπτύσσει ένα open world παιχνίδι Star Wars

Star Wars, Η Ubisoft αναπτύσσει ένα open world παιχνίδι Star Wars

Σε μία εξέλιξη που δεν περιμέναμε, η Ubisoft αναπτύσσει νέο παιχνίδι Star Wars, το οποίο μάλιστα θα πρόκειται για open world. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα Wired, η οποία σημειώνει ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται από το studio Ubisoft Massive, τους δημιουργούς των The Division.

O νέος τίτλος Star Wars, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης, με το studio να ψάχνει ακόμα περισσότερα άτομα για διάφορες θέσεις ώστε να προχωρήσει το project. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, τους χαρακτήρες ή κάποιο στοιχείο του gameplay για το επερχόμενο παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε πως η Ubisoft Massive αναπτύσσει το νέο James Cameron’s Avatar παιχνίδι, ενώ πρόκειται για το πρώτο AAA τίτλο των τελευταίων ετών που δεν αναπτύσσεται από την Electronic Arts. Επιπλέον, η LucasFilm έχει στην κατοχή της και άλλα ονόματα, όπως το Indiana Jones, με ένα νέο παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Bethesda.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

 νέο James Cameron’s Avatar ? ενδιαφερον …τελος παντων τωρα που εφυγε απο ΕΑ δεν παει στην γη της Eπαγγελιας αλλα κατι καλυτερο μπορει ν γινει με το franchise…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Ubisoft

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα για να μη χάσετε τα παιχνίδια σας.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games featured Google Stadia Ubisoft

Google Stadia: Έτσι θα μεταφερθούν τα παιχνίδια της Ubisoft στον υπολογιστή σας

To Google Stadia τερματίζει τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου του 2023 και η Ubisoft δίνει στους χρήστες εκδόσεις PC των παιχνιδιών της που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.