Έρχεται νέο παιχνίδι Indiana Jones, θα είναι αποκλειστικότητα του Xbox Series X;

Indiana Jones, Έρχεται νέο παιχνίδι Indiana Jones, θα είναι αποκλειστικότητα του Xbox Series X;

Το Twitter έχει πάρει φωτιά την τελευταία ώρα, όχι μόνο για την ανακοίνωση ενός νέου παιχνιδιού Indiana Jones αλλά και για το αν είναι ή όχι αποκλειστικότητα του Xbox Series X. Η Bethesda, η οποία ανήκει στη ZeniMax Media και εξαγοράστηκε από τη Microsoft έναντι 7,5 δισεκατομμυρίων, ανέβασε το πρώτο teaser του επερχόμενου παιχνιδιού στο Twitter.

Πέραν του ονόματος, μαθαίνουμε ότι πρόκειται για συνεργασία του studio MachineGames με την Lucasfilm Games. Όμως, αν και το teaser μας έδωσε αυτά τα μικρά στοιχεία, στο τέλος δε φάνηκε κάπου το λογότυπο του Xbox Series X, κάτι που ξεκίνησε τις… ερωτήσεις αλλά και τις φήμες. Δυστυχώς η Bethesda μας γνωστοποίησε ότι θα περάσει καιρός μέχρι να μπορεί να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες.

Γιατί όμως γίνεται όλος ο χαμός; Αν όντως είναι αποκλειστικότητα, μιλάμε για ένα μεγάλο όνομα, τουλάχιστον στη βιομηχανία του κινηματογράφου αλλά και το πρώτο exclusive του studio μετά την εξαγορά. Από την άλλη, η Microsoft ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι η αποκλειστικότητα ή μη του παιχνιδιού θα εξετάζεται σε κάθε περίπτωση, οπότε ίσως ένας τίτλος Indiana Jones να ταιριάζει στην… multiplatform περίπτωση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.