IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

PlayStation 5, IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

Η IKEA, θέλωντας να βοηθήσει τους πελάτες της στη διακόσμηση και οργάνωση του σπιτιού, δημιούργησε χάρτινα ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X, τα οποία βοηθούν τον κάτοχο της εκάστοτε κονσόλας να αποφασίσει που θα τοποθετήσει το νέο του απόκτημα.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε την κονσόλα από το ένα σημείο στο άλλο

Είναι γεγονός ότι τόσο η νέας γενιάς κονσόλα της Sony όσο και αυτή της Microsoft είναι ιδιαίτερα ογκώδεις, ειδικά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Το να βρει κανείς τον απαραίτητο χώρο για τη σωστή τοποθέτηση τους μπορεί να μετατραπεί σε άθλο.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η IKEA και αποφάσισε να δημιουργήσει χάρτινα ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X. Τη φωτογραφία των ομοιωμάτων δημοσίευσε ένα χρήστης του Reddit και άμεσα συγκέντρωσε πολλά σχόλια, κυρίως θετικά.

Αν και παραμένει άγνωστο το που μπορεί κανείς να βρει τα ομοιώματα, οι χρήστες αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν πολύ στην οργάνωση του σπιτιού και τον εντωπισμό της κατάλληλης θέσης για την κονσόλα τους, διότι δεν θα χρειάζεται να την μεταφέρουν διαρκώς από το ένα σημείο στο άλλο.

Επιπλέον, τα ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα σε όσους περιμένουν να παραλάβουν την κονσόλα τους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.