KFConsole: Τα KFC λανσάρουν κονσόλα με… ενσωματωμένο φούρνο

KFConsole, KFConsole: Τα KFC λανσάρουν κονσόλα με… ενσωματωμένο φούρνο

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εστίασης KFC παρουσιάζει την πρώτη της κονσόλα, KFConsole, η οποία έρχεται με ενσωματωμένο φούρνο. Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό στο Twitter, με την ονομασία KFC Gaming, στην οποία μας δίνει μία πρώτη γεύση (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της κονσόλας.

Με την αποκάλυψη, πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για φάρσα ή για πρωταπριλιάτικο αστείο που ήρθε νωρίς. Όμως, πρόκειται για πραγματικό προϊόν, το οποίο έρχεται από τα KFC σε συνεργασία με την Cooler Master. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τα specs ή τη τιμή, πέραν του ότι η κονσόλα θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια σε ανάλυση 4K έως και 240fps.

https://twitter.com/kfcgaming/status/1341428570388901891

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου PR των KFC, Mark Cheevers:

Πέραν των αρχικών teaser στην αρχή της χρονιάς, είμαστε τόσο χαρούμενοι που τελικά προσφέραμε στους θαυμαστές μας ακριβώς αυτό που ήθελαν, κάνοντας την KFConsole πραγματικότητα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος μεταξύ των κονσόλων είναι φαύλος, αλλά είμαστε πολύ σίγουροι για την KFConsole, την κορυφαία μας πρόταση στην αγορά. Αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, διατηρόντας το γεύμα σας ζεστό για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας… υπάρχει κάτι καλύτερο;

Εάν η Sony ή η Microsoft θέλουν συμβουλές για το πώς να κατασκευάσουν ένα “φούρνο” κοτόπουλου για τις επόμενες προτάσεις τους, χαρά μας να τους βοηθήσουμε.

KFConsole, KFConsole: Τα KFC λανσάρουν κονσόλα με… ενσωματωμένο φούρνο

Προς το παρόν, τα μοναδικά γνωστά χαρακτηριστικά είναι η Intel Nuc 9 CPU, ο SSD 1TB Seagate BarraCuda και, λογικά, Nvidia GPU από τη στιγμή που η Cooler Master μιλάει για Ray Tracing. Λογικά πρόκειται για φούρνο μικροκυμάτων, όμως σίγουρα είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει.

Ίσως να ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία εταιρείας με τη Heineken για να δούμε κονσόλα με ενσωματωμένο ψυγείο για τις μπύρες μας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tzonys

Ναι αυτό με την μπίρα θα δούλευε καλύτερα

Μαρκος

μαλλον ο cpu της intel ζεσταινει το κοτοπουλο

Nightfalls 😈

,,,😂😂😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.