Killzone 3 επίσημα

Το video game Killzone 3 αρχίζει εκεί που τελειώνει το 2, με τον Visari νεκρό και τους Sev και Rico να πρέπει να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο στρατό των Helghast ολομόναχοι, την στιγμή που η πρωτεύουσα των Helghast έχει ισοπεδωθεί από πυρηνική βόμβα. Η Sony υπόσχεται μεταξύ άλλων επίπεδα 10 φορές μεγαλύτερα από του Killzone 2, τρελά όπλα, μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων, περισσότερα οχήματα και ιδιαίτερα βίαιο σύστημα μάχης σώμα-με-σώμα.

Επίσης αναμένουμε εχθρούς πιο επικίνδυνους από ποτέ και με πιο πλούσιο εξοπλισμό όπως jetpacks και φορητά όπλα μαζικής καταστροφής (!), και φυσικά υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D, το οποίο σας βάζει στην καρδιά της δράσης και σας απορροφάει ακόμα περισσότερο στον κόσμο του παιχνιδιού. To Killzone 3 λογικά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Πηγή

Σχόλια

  • εμένα το killzone 2 δεν μου άρεσε καθόλου. ειδικά οι χειρισμοί ήταν αργοί στην απόκριση (πατούσες ένα κουμπί και μία ώρα μετά έκανε την κίνηση ο ήρωας) και απαράδεκτοι. οπότε δεν με βλέπω να αγοράζω το καινούριο! Sorry Sony!

  • Επίτηδες το σχεδίασαν έτσι, για μεγαλύτερο ρεαλισμό. Αλλά το παράπονό σου το έχουν και πολλοί άλλοι.

  • Δυχτυχως εχω και εγο το ιδιο παραπονο με το φιλο μου τον Petr@n. Ομως πιστευω να δωσω μια ακομη ευκαιρια στο killzone να μου αποδειξει οτι αξιζει. Θα κρινω και απο το demo του.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.