Konami: Δωρεάν Έκδοση Pro Evolution Soccer 2016 πριν τα Χριστούγεννα

Η Konami υποσχέθηκε πως για την 20ή της επέτειο κυκλοφορίας της σειράς Winning Eleven/Pro Evolution Soccer θα εκδώσει μια δωρεάν Entry-Level Version του PES 2016 για τις κονσόλες PS3 και PS4. Η έκδοση αυτή σύμφωνα με την Konami θα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας φιλικών αγώνων με μόλις εφτά ομάδες διαθέσιμες.

Ναι, αλλά ποιες ομάδες; Μιλάμε για τις Bayern Munich, Juventus, AS Roma, εθνική Βραζιλίας και Γαλλίας. Οι άλλες δύο ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά μας ενημέρωσαν πως θα είναι έκπληξη, περιμένοντας ή να είναι εθνικές ή ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League. Αν αποδειχθεί τελικά ότι είναι μια έκδοση DEMO που θα πάρει updates, θα φανεί από το ότι οι “δύο ομάδες έκπληξη” θα είναι οι Palmeiras και Corinthians της Βραζιλίας, οι οποίες ήταν και στο Demo.

Μέσα στα περιεχόμενα, πέραν από το φιλικό αγώνα, διαθέσιμα είναι τα Mode της προπόνησης και η απεριόριστη πρόσβαση στο PES’ My Club. Το PES’ My Club, το γνωρίσαμε πέρυσι, είναι ένα mode στο οποίο συλλέγεις πόντους παίζοντας αγώνες και νικώντας διοργανώσεις. Με τους πόντους αυτούς, μπορείς να αγοράσεις παίχτες, με ελάχιστες γνώσεις football management και έτσι μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα από Super Stars και να την οδηγήσεις στο απόγειο της δόξας.

Αρκετοί, με μια ματιά σε ελληνικά και ξένα forum, έσπευσαν να πουν πως είναι απλά μια παραποίηση του Demo και δεν έχουν άδικο. Η Konami, όμως, απεναντίας, υποσχέθηκε ότι θα είναι συμβατό με όλες τις ενημερώσεις που θα γίνουν στο gameplay και θα πάρει κανονικά όλες τις ενημερώσεις που θα πάρει και η πλήρης έκδοση για τη σαιζόν του 2016.

Φήμες θέλουν να είναι διαθέσιμο κατά τις 08/12/2015, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 12:11

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Δημήτρης Μηλόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.