LG gaming monitors: Aποκτήστε δώρο gaming καρέκλα και αξεσουάρ Razer

, LG gaming monitors: Aποκτήστε δώρο gaming καρέκλα και αξεσουάρ Razer

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics αλλάζει τους κανόνες στο gaming μέσα από τη νέα της προωθητική ενέργεια, προσφέροντας σε όλους τους καταναλωτές μοναδικά αξεσουάρ gaming με την αγορά ενός LG monitor.

Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Αυγούστου έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, με την αγορά του μοντέλου 27GN880, oι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν μία καρέκλα ADX και μία Razer Kiyo Streaming camera, ενώ με την αγορά του μοντέλου 27GN950 θα λάβουν μία καρέκλα ADX, μία Razer Kiyo Streaming camera και ένα πληκτρολόγιο Razer BlackWidow Chroma Mechanical Green Gaming Keyboard. Επιπλέον, αγοράζοντας το μοντέλο 38GN950, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία καρέκλα ADX, μία Razer Kiyo Streaming camera, ένα ζευγάρι ακουστικών Razer Kraken Analog Black Gaming Headset και ένα πληκτρολόγιο Razer BlackWidow Chroma Mechanical Green Gaming Keyboard.

Το monitor 27GN880 με πάνελ IPS και χρόνο απόκρισης 1 ms, προσφέρει υψηλής ανάλυσης γραφικά, χωρίς τρεμόπαιγμα. Υποστηρίζει το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας σύμφωνα με το πρότυπο HDR10. Η εξαιρετική ταχύτητα των 144 Hz επιτρέπει στον παίκτη να βλέπει γρήγορα το επόμενο καρέ, ομαλοποιώντας την απεικόνιση. Παράλληλα, είναι συμβατό με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιώντας το τρεμόπαιγμα, για πιο ομαλή και ταχύτερη gaming εμπειρία.

Με την τεχνολογία FreeSync Premium, οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, ενώ με τη λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε ο παίκτης να μπορεί να «συλλάβει» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Η ευελιξία της εργονομικής βάσης προσφέρει μια ποικιλία εργονομικών ρυθμίσεων, όπως επέκταση, ανάσυρση, περιστροφή στον κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα, ρύθμιση ύψους και κλίσης.

Το μοντέλο 27GN950 είναι το πρώτο gaming 4K IPS 1ms (GtG) monitor παγκοσμίως. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία VESA Display Stream Compression (DSC), υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και 1 ms (GtG) χρόνο απόκρισης, ενώ είναι συμβατό με HDR και NVIDIA G-SYNC. Η τεχνολογία Nano IPS αποδίδει χρώματα υψηλής πιστότητας για την αναπαραγωγή σκηνών όλο ζωντάνια, ενώ το VESA DisplayHDR600 παρέχει δυναμική αντίθεση.

Χάρη στη ρυθμιζόμενη βάση του, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για μια πιο άνετη εμπειρία στο παιχνίδι. Με τη λειτουργία συγχρονισμού ήχου και βίντεο (Sphere Lighting 2.0), η οθόνη ανάβει ανάλογα με τους ήχους που ακούγονται στο παιχνίδι και ενεργοποιείται ανάλογα με τα χρωματικά οπτικά εφέ που εμφανίζονται, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η καταπόνηση των ματιών.

Η UltraGear οθόνη 38GN950 ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια. Διαθέτει Nano IPS panel και 1 ms χρόνο απόκρισης, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για την αναπαραγωγή ακόμα πιο ζωντανών σκηνών στο πεδίο της μάχης.

Είναι επίσης συμβατό με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync και χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα των 160 Hz, η δράση επί της οθόνης είναι αστραπιαία. Τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια για ακόμα πιο ομαλό παιχνίδι, με σχεδόν εξωπραγματικό οπτικό αποτέλεσμα. Ακόμη, υποστηρίζει VESA DisplayHDR 600, παρέχοντας μια ρεαλιστική gaming εμπειρία. Τέλος, διαθέτει τη λειτουργία Sphere Lighting 2.0 και η εντυπωσιακή βάση της οθόνης ρυθμίζεται σε κλίση και ύψος.

Όροι & προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας εδώ. Τα gaming monitors, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.