Lockdown: Τι θα γίνει με τις προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και Xbox Series X;

PlayStation 5, Lockdown: Τι θα γίνει με τις προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και Xbox Series X;

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου όλη η χώρα μπαίνει ξανά σε lockdown, όμως αρκετοί ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα γίνει με τις προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και Xbox Series X. Εμείς επικοινωνήσαμε με τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και έχουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες για το πως θα παραλάβετε τις κονσόλες σας.

Αρχικά, όσοι έχουν δηλώσει αποστολή στο χώρο τους δεν πρόκειται να επηρεαστούν, καθώς τα διαθέσιμα τεμάχια θα αρχίσουν να αποστέλλονται την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οπότε, αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση από πλευράς courier, θα λάβετε τo Xbox Series X στις 11 Νοεμβρίου και το PlayStation 5 στις 20 Νοεμβρίου.

Όσοι έχετε δηλώσει παραλαβή από κατάστημα, θα σας καλέσει το αντίστοιχο κατάστημα για να δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει η αποστολή της κονσόλας στο σπίτι σας ή σε όποιον χώρο επιθυμείτε. Όπως μας επισημαίνουν οι αλυσίδες σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ενημέρωση του πελάτη, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως έγινε και με τις προ-παραγγελίες των Xbox Series X και PlayStation 5 έτσι θα γίνει και με τις αποστολές, δηλαδή θα τηρηθεί η ίδια σειρά προτεραιότητας στις αποστολές. Οι αλυσίδες επίσης μας ενημέρωσαν πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό από μέρους τους για να κυλήσουν ομαλά οι αποστολές και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Μένει να δούμε αν όντως γίνει ή αν καθυστερήσουν παραπάνω ημέρες λόγω lockdown.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσουμε το παρόν post.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.