Δροσερά και στεγνά χέρια για πολύωρο gaming

Με το καινοτομικό ενεργό σύστημα ψύξης του, το Logitech ChillStream controller for PLAYSTATION 3 είναι ο ιδανικός σύντροφος κάθε gamer στο πολύωρο παιχνίδι. Το χειριστήριο κρατά δροσερά και στεγνά τα χέρια του gamer ενώ είναι το μόνο συμβατό με Playstation 3 περιφερειακό, που προσφέρει αυτή την μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία.

Σε κάθε πλευρά του χειριστηρίου βγαίνει αέρας μέσα από 3 λεπτές σχισμές, ο οποίος κατευθύνεται προς τα 4 δάχτυλα (εκτός του αντίχειρα), στη βάση του αντίχειρα και στη παλάμη του κάθε χεριού.

Αν και ο παραγόμενος θόρυβος είναι ελάχιστος, ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας των 40 χιλιοστών πετυχαίνει να κυκλοφορεί 0,1 κυβικά μέτρα αέρα το λεπτό. Επίσης, οι ελαστικές επιφάνειες συγκράτησης προσφέρουν ιδιαίτερα άνετο κράτημα στον χρήστη, ακόμη και σε στιγμές έντονης δράσης.

Το Logitech ChillStream controller for Playstation 3 έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει αισθητικά με την κονσόλα και προσφέρεται σε δύο φινιρίσματα, ασημί μεταλλικό και γυαλιστερό μαύρο, ενώ έχει μεταλλικές λεπτομέρειες στο πλέγμα που καλύπτει το σημείο εισόδου αέρα στον ανεμιστήρα.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 18:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.