Lost Ark: Έγινε το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam μετά από μόλις 24 ώρες

Steam, Lost Ark: Έγινε το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam μετά από μόλις 24 ώρες

Steam, Lost Ark: Έγινε το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam μετά από μόλις 24 ώρες

Μετά από μόλις 24 ώρες, το Lost Ark έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες, με αποτέλεσμα να γίνει το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam.

Για τη μετάφραση και κυκλοφορία του στα αγγλικά, η Amazon Games συνεργάστηκε με την Smilegate RPG και, με το που έγινε διαθέσιμο, έγινε ανάρπαστο.

Ήδη έχει ξεπεράσει τα ρεκόρ των Counter-Strike: Global Offensive και Dota 2 που κυριαρχούσαν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Steam. Το SteamDB κάνει λόγο για 1.311.842 ταυτόχρονους παίκτες, τη στιγμή που το CS:GO είχε φτάσει τους 1.308.963 παίκτες και το Dota 2 τους 1.295.114. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει πόσοι από αυτούς τους παίκτες παίζουν ενεργά το παιχνίδι και πόσοι απλώς έχουν μπει στο server.

H δημοφιλία του παιχνιδιού, πάντως, είναι τέτοια που αντιμετωπίζει προβλήματα ο server και υπάρχει ουρά για να μπεις στο παιχνίδι.

Το Lost Ark βρίσκεται πίσω από το PUGB που κατέχει το ρεκόρ των 3.257.248 παικτών. Το παιχνίδι αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία της Amazon Games, μετά το New World, το οποίο συγκέντρωσε 913.634 παίκτες πριν από τέσσερις μήνες.

Το Lost Ark κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 στη Νότια Κορέα και έχει εκατομμύρια ενεργούς παίκτες στη Νότια Κορέα, τη Ρωσία και την Ιαπωνία. Είναι δωρεάν και πολύ δημοφιλές στο Twitch.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.