Mario Kart Live 2.0 Update: Το multiplayer γίνεται ευκολότερο και.. φθηνότερο

, Mario Kart Live 2.0 Update: Το multiplayer γίνεται ευκολότερο και.. φθηνότερο

Tο Mario Kart Live: Home Circuit, το παιχνίδι Mario Kart με AR της Nintendo που σας δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζεστε με φυσικά παιχνίδια καρτ γύρω από το σπίτι σας με το Nintendo Switch, ενημερώθηκε τώρα έκδοση 2.0 που δίνει την ευκαιρία για τοπικό multiplayer splitscreen.

Μέχρι στιγμής, το Mario Kart Live: Home Circuit για πολλούς παίκτες ήταν μια πολύπλοκη και δαπανηρή προσπάθεια.  Απαιτούσε δύο καρτ, τη στιγμή που το βασικό παιχνίδι συνοδευόταν μόνο από ένα, αλλά και δύο κονσόλες Nintendo Switch, με τη δράση να εξελίσσεται στην οθόνη Switch κάθε παίκτη.

Με την ενημέρωση 2.0, ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε ένα διακόπτη σε μια τηλεόραση, ώστε και οι δύο παίκτες να μπορούν να είναι στον ίδιο χώρο καθώς κάνουν αγώνες καρτ σε όλο το δωμάτιο.

Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία, η Relay Race, που επιτρέπει παιχνίδια για πολλούς παίκτες με ένα μόνο καρτ. Δύο μέχρι τέσσερις παίκτες μπορούν να επιλέξουν τους δικούς τους χαρακτήρες, με εναλλαγή ελέγχου μεταξύ τους μετά από κάθε γύρο. Ακόμα, η ενημέρωση προσθέτει ένα νέο τουρνουά που ονομάζεται Luigi Cup μαζί με τρία νέα μαθήματα.

Η Nintendo συμπεριλαμβάνει το Mario Kart Live: Home Circuit στις πωλήσεις της στη Black Friday. Το παιχνίδι, μαζί με ένα καρτ, θα κοστίζει 59,99$ από τις 21 Νοεμβρίου, άρα 40$ λιγότερα από το MSRP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Gaming Nintendo Nintendo Switch

Nintendo Switch: Παρουσιάζει το Year in Review 2022 – Δείτε τι παίξατε περισσότερο

Ήταν μια υπέροχη χρονιά για το gaming, είτε περάσατε χρόνο με χαλαρωτικές επιλογές είτε παλεύατε απέναντι σε ομάδες εχθρών, παίξατε πολλά παιχνίδια στο σύστημα Nintendo Switch™.

Games Nintendo Switch PlayStation 4 PlayStation 5

Marvel’s Midnight Suns: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από την Firaxis Game

Στη δημοσιότητα δόθηκε κατά την διάρκεια τού Game Fest Festival ένα νέο trailer για το Marvel’s Midnight Suns.