Metro Exodus: Έρχεται δωρεάν next-gen upgrade για Xbox Series X/S και PS5

Metro Exodus, Metro Exodus: Έρχεται δωρεάν next-gen upgrade για Xbox Series X/S και PS5

Το Metro Exodus θα αναβαθμιστεί εντελώς δωρεάν για τα Xbox Series X/S και PS5, μέσα από ένα επερχόμενο update που θα διατεθεί το 2021. Το studio ανάπτυξης 4A Games έκανε και επίσημα αυτή τη δήλωση, όμως δε μας γνωστοποίησε πότε ακριβώς θα έρθει η νέα αναβάθμιση για τα συστήματα.

Επίσης, δε γνωρίζουμε ακριβώς τι αναβαθμίσεις θα γίνουν. Το studio μίλησε για μειωμένα loadings, αυξημένο frame rate, βελτιωμένη ανάλυση αλλά και υποστήριξη Ray Tracing, το οποίο γίνεται δυνατό μόνο από τη δύναμη των νέων Xbox Series X/S και PS5. Επίσης, το σημαντικότερο είναι πως όσοι έχετε ήδη το παιχνίδι για PlayStation 4 ή Xbox One θα δείτε το update εντελώς δωρεάν, μόλις διατεθεί.

Μη ξεχνάμε πως με την κυκλοφορία του το 2019, το Metro Exodus ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που ήρθαν με υποστήριξη Ray Tracing για τις κάρτες γραφικών RTX της Nvidia. Μέχρι σήμερα όμως, μπορούσαν να το χαρούν μόνο οι PC gamers, οπότε σίγουρα αυτό θα είναι ένα πολύ θετικό βήμα για όλους τους console gamers να απολαύσουν στο έπακρο το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.