Microsoft Flight Simulator: Κυκλοφορεί 27 Ιουλίου για Xbox Series X/S [E3 2021]

, Microsoft Flight Simulator: Κυκλοφορεί 27 Ιουλίου για Xbox Series X/S [E3 2021]

Το Microsoft Flight Simulator είναι έτοιμο για απογείωση στις κονσόλες. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Flight Simulator βγαίνει 27 Ιουλίου σε Xbox Series X/S. H Microsoft υπόσχεται ίδιο βάθος και ρεαλισμό με την έκδοση PC. Το παιχνίδι στο XSX επίσης θα λαμβάνει τα ίδια update και θα είναι συμβατό με επιπλέον περιφερειακά.

Ως γνωστόν, το Microsoft Flight Simulator σας επιτρέπει να πιλοτάρετε διάφορων ειδών αεροπλάνα, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Διαθέτει λεπτομερή αεροπλάνα και αεροδρόμια, υπερσύγχρονη μηχανή φυσικής, ρεαλιστικά περιβάλλοντα, ζωντανό κόσμο με κίνηση και ζώα, κύκλο μέρας-νύχτας, δυναμικές καιρικές συνθήκες και βοήθειες/οδηγίες για αρχάριους παίκτες.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3 2021

World War Z: Aftermath [E3 2021]

Η Saber Interactive ανακοίνωσε το World War Z: Aftermath, το οποίο είναι ταυτόχρονα remaster και sequel του πρώτου τίτλου.

Games E3 2021

Zelda Breath of the Wild 2: Gameplay video από την E3 2021

Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωσή του, το υπεραναμενόμενο sequel του Zelda: Breath of the Wild επιστρέφει στο προσκήνιο.

Games E3 2021

Mario Party Superstars: Συλλογή με περιεχόμενο από προηγούμενα Mario Party [E3 2021]

Περιλαμβάνει πέντε κλασικά boards από τους τίτλους του Nintendo 64 και 100 mini-games από όλη τη σειρά Mario Party.

Games E3 2021

Psychonauts 2: Action-adventure platformer τρίτου προσώπου [E3 2021]

Το Psychonauts 2 είναι action-adventure platformer τρίτου προσώπου, στο οποίο ελέγχετε τον psychonaut Razputin Aquato και εξερευνείτε τα μυαλά διάφορων εκκεντρικών χαρακτήρων.