Η νέα έκδοση του PlayStation 5 είναι ελαφρύτερη από την έκδοση του 2021

playstation 5, Η νέα έκδοση του PlayStation 5 είναι ελαφρύτερη από την έκδοση του 2021

Ιάπωνες λιανοπωλητές αποκάλυψαν ότι μια νέα έκδοση των κονσολών PlayStation 5 της Sony (με την ονομασία «CFI-1200») θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Τώρα, η αυστραλιανή έκδοση Press Start υποστηρίζει ότι αυτή η τελευταία έκδοση θα είναι ελαφρύτερη από αυτή του 2021.

Αυτή η προηγούμενη έκδοση («CFI-1100») ήταν 300g ελαφρύτερη από το launch model (για την Digital Edition), λόγω επανασχεδιασμού της ψύκτρας. Πιθανό να συμβαίνει το ίδιο και αυτή τη φορά.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η νέα Disk Edition ζυγίζει τώρα όσο η αρχική Digital Edition.

Υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι αυτή η αναθεώρηση μετακινεί την APU σε έναν κόμβο 6nm, αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει λάβει καμία επιβεβαίωση. Αν τελικά ισχύει, θα χρειαστεί λιγότερη ψύξη, κάτι που θα μπορούσε να δικαιολογήσει το χαμηλότερο βάρος.

To βάρος πέφτει, η τιμή ανεβαίνει

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Θα επιτρέπει σύντομα στους χρήστες να βάζουν username

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα «Usernames του WhatsApp» που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν username.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Το μεγαλύτερο μέγεθος οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση της κάμερας

Το μεγαλύτερο μέγεθος που φέρεται να έχουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max φημολογείται ότι οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση κάμερας.

Software ChatGPT featured iOS

ChatGPT: Το app ξεπέρασε τις 500.000 λήψεις σε 6 μέρες

Η εφαρμογή ChatGPT της OpenAI ξεκίνησε να είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και μόνο σε συσκευές iOS, προτού επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 15 Pro Max: Με ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max;

Μια από τις σημαντικότερες φήμες που έχουν ακουστεί για το iPhone 15 Pro Max είναι πως θα αποκτήσει μια καινούργια κύρια κάμερα.